Skocz do zawartości

[Rower] Nowy rower do skakania.

AndrezJ

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam. Potrzebuje kupić tani rower do skakania. Znalazłem takie coś na allegro:

Rower

Czy opłaca się go kupić na początek a potem powymieniać części na lepsze?Jeśli tak to na jakie?

Jeżeli macie lepsze propozycje to chętnie je rozpatrzę...

Napisano

Ok, chodzi mi nie tylko o dirt ale też jazdę po lesie takie niby Dh bo nie ma dużo skoczni tylko taka trasa więc potrzebuje przerzutki. A czy opłaca się ten co ja podałem kupić za tą cenę jeśli nie ma być do dirtu?

Napisano

Ok, chodzi mi nie tylko o dirt ale też jazdę po lesie takie niby Dh bo nie ma dużo skoczni tylko taka trasa więc potrzebuje przerzutki. A czy opłaca się ten co ja podałem kupić za tą cenę jeśli nie ma być do dirtu?

To już lepiej chyba kupić używane mtb.

Napisano

Tutaj się nie zgodzę bo na rowerze MTB nie poskacze po mieście ani na hopkach. Tym bardziej nie zjadę na łatwej trasie DH.

Chodzi mi o rower, który będzie tani a w miarę czasu będę mógł w nim coś pozmieniać. Więc spytam was jeszcze raz czy ten rower co ja podałem nadaje się do tego i czy opłaca się go kupić za tą cenę.

Napisano

Tak chodzi mi o coś takiego jak ty podałeś tylko, że chciałem coś tańszego, do przeróbki.

A jeżeli by ta rama była naprawdę dobra to brać go za 900 bo na tyle się zgodził sprzedający??

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...