Szymon2011 Napisano 24 Kwietnia 2011 Napisano 24 Kwietnia 2011 Witam planuje zakup roweru, powiedzmy z nieco wyższej klasy. Rower ma byc "przyszłościowy" tzn chodzi tu głównie o ramę, żeby pozwalała na swobodną rozbudowę. Rower ma służyć zarówno na jazde po asfalcie jak i na wypady leśne (tam gdzie nie ma żadnych dróg ) myslałem nad takim wyborem: 1. Merida MATTS TFS 500-D 2. Merida MATTS TFS CHAMPION-D 3. Merida MATTS TRAIL 300-D 4. Merida MATTS TFS 300-D 5. Unibike Expert 6. Unibike Flite 7. kross level 6 2011 ewentulanie kross level 6 z rocznika 2010 (lepszy amortyzator- tak mi sie wydaje) 8. kross level 7 jeszcze mam jedna ciekawa propozycja (ciekawy amortyzator) 9. Authod Context co sądzicie ?? wzrost 191cm, waga 105 kg podane propozycje sa mysle troche "przecenowane" innymi slowami nie sa aż tyle warte, dlatego też szukam pomocy miejsca zakupu, sklepu (najlepiej teren Krakowa, okolic) mile widziane wszelkie sugestie, propozycje, uwagi z góry dziekuje za wszelka pomoc
Szymon2011 Napisano 25 Kwietnia 2011 Autor Napisano 25 Kwietnia 2011 hmm nikt nic nie doradzi?, zaproponuje?, rzuci sugestię?
szczympek Napisano 25 Kwietnia 2011 Napisano 25 Kwietnia 2011 Z Meridy tylko MATTS TFS 500-D, reszta słabsza, Kross level a7 i Unibike Expert podobne. Z wyglądu Imo najładniejsza Merida.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.