bartosz1996 Napisano 24 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2011 Witam. Czy ktos probowal takiej maszynki? We wtorek jest w Lidlu i chcialbym ja sobie kupic, tylko nie wiem czy jest godna tej ceny. Co o niej myslicie?? http://www.lidl.pl/cps/rde/xchg/lidl_pl/hs.xsl/index_18314.htm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezio Napisano 24 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2011 Jest godna ceny, takie same na allegro drożej stoją. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartosz1996 Napisano 24 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2011 A 50ml tego plynu do smarowania i czyszczenia to siadzie na pare razy? Bo tacie tez bym nasmarowal i wyczyscil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Onyxer Napisano 24 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2011 przecież płyn się dokupuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartosz1996 Napisano 24 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2011 No tak, ale to 50 ml to wystarczy chociaz na dwa rowery?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zymelka Napisano 24 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2011 Zawsze do tego możesz wlać wodę z proszkiem, rozpuszczalnik (chodz nie jestem pewnien) lub chłodziwo stosowane w tokarkach, frezarkach etc. Nie ma lepszego płynu który by tak świetnie odtłuszczał wszystkie powierzchnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer206 Napisano 24 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2011 Cena spoko, ale i tak się przy tym urządzeniu upaćkasz. Dochodzi też kwestia późniejszej wymiany szczotek... Poza tym to jest dobre, żeby utrzymać w czystości rower miejski, a nie górski ze spinką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartosz1996 Napisano 24 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2011 A dzieki, chyba zaryzykuje, w koncu to nie jest wielka kasa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Corr Napisano 24 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2011 Witam, używam tej maszynki(Barbieri) od pewnego czasu i zdecydowanie polecam za te pieniądze, można szybko i w miarę dokładnie wyczyścić łańcuch. Przy odrobinie wprawy da się nie ubrudzić wszystkiego do okoła . Dołączony płyn starczył mi na 2 razy, teraz używam benzyny ekstrakcyjnej, poza czarnym osadem nie widać żadnych uszkodzeń. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mathiu Napisano 24 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2011 Taniocha brać w ciemno, a płyn to najmniejszy problem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Publius Napisano 24 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2011 Do doraźnego czyszczenia przed smarowaniem idealna. Benzyna w maszynce świetnie się sprawdza. Raz na dłuższy czas można rozpiąć i zrobić porządnego szejka, a będzie w sam raz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jogurcik Napisano 25 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2011 Kurczę, wkurzyłem się, bo 2 tygodnie temu kupiłem identyczną maszynkę za 35zł ;p sprawdza się świetnie, wyczyściłem 2 razy łańcuch i mam jeszcze trochę tego odtłuszczacza co jest w zestawie, prosta w obsłudze, dobrze czyści, polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartosz1996 Napisano 26 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2011 ok, dzieki. Dzis kupilem zobaczymy co ono warta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arkowiec1929 Napisano 26 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2011 Ja własnie wróciłem do domu po czyszczeniu łańcucha tym urządzeniem. Poza tym , ze w piwnicy powylewałem trochę tego płynu , który zrobił się czarny od smaru i brudu to wszystko dobrze się sprawdziło. Łańcuch został oczyszczony , później tylko przetarłem go szmatką i nasmarowałem teflonowym smarem Finish Line'a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartosz1996 Napisano 26 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2011 Ja jeszcze nie testuje bo lancuch jest w miare czysty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomekW Napisano 26 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2011 Jak się dobrze przyjrzeć to jednak jest Barberi, w sklepie w Rz 25 zł ale zawsze to jakaś oszczędność. Wszystko fajnie ale jednak syf osadza się na ściankach i szczoteczkach a jest naprawdę trudny do wyczyszczenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
foto29 Napisano 26 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2011 a u mnie w 2 lidlach w płocku o godz 15 nie było ani jednego. Iść np do kierowniczki czy personelu zapytać czy jak? Jutro zapytam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartosz1996 Napisano 29 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2011 W lidlu z reguły jest tak, ze jak cos cię interesuje to pujdz po to przed poludniem Ja chcialem wziasc skarpetki to w moim rozmiaze juz niebylo. Ale patrze ktos odlozyl, a wiec zdobylem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arkowiec1929 Napisano 29 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2011 W lidlu z reguły jest tak, ze jak cos cię interesuje to pujdz po to przed poludniem Ja chcialem wziasc skarpetki to w moim rozmiaze juz niebylo. Ale patrze ktos odlozyl, a wiec zdobylem Zauważyłem , że na forum dużo ludzi poprawia błędy ortograficzne innych użytkowników , więc sam też sobie na to pozwolę (w końcu trzeba dbać o nasz język ojczysty) -pójdź* -wziąć* -rozmiarze* - nie było* P.S. Mam propozycję , żeby pisać o wszystkich produktach z Lidla w temacie " Lidl oferta rowerowa " , bo robi się bałagan na forum , gdy wszyscy zakładają tematy o jednym konkretnym produkcie (maszynka do łańcucha , szorty rowerowe itd.) Pozdrower Nie zwracamy uwagę innym użytkownikom na forum - od tego jest przycisk "raport" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sandacz Napisano 30 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2011 A może temat/wątek potraktowany bardziej ogólnie: "Produkty rowerowe z dyskontów [marketów, hipermarketów itd.]", bo konkurencja coraz większa i nie ma powodu pomijać Tchibo, Biedronki, Reala itd. :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.