samuel Napisano 24 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2011 Witam, poszukuję chetnych do odbycia ze mna wycieczki rowerowej do Rzymu. Nie jestem specjalnie doświadczony w wyprawach rowerowych - przejechalem dopiero jedna - Na przełaj przez Polske [ ok 1500km ]. Kogo poszukuje : - kogos kto bedzie w stanie zrobic okolo 100 - 150km dziennie. - pozytywnie nastawionych ludzi Czego oczekuje od mojego kompana podrozy : - optymizmu - roweru z sakwami - kasku Jakiego typu bedzie to wyprawa : - spanie w namiotach na dziko - pelen bagaz na sakwach - duzo zwiedzania Ile bedziemy potrzebowac gotowki : - minimum 1500zł na jedzenie i ewentualne koszty zwiazane z noclegiem w Austrii. Czas trwania wyprawy : - okolo 3-4tygodni. Moje zalety/wady : - 24 lata, spokojny, opanowany. - spioch, czasami maruda. Dodatkowe atrubyty : - Posiadam ladowarke rowerowa do telefonow nokia. Termin wyprawy do ustalenia, beda to jednak wakacje 2011 roku. Pozdrawiam, prosze pisac na englishtea@onet.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cymmes Napisano 24 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2011 Witaj Kolego! Jestem też z Bytomia (konkretnie Łagiewniki). Od jakiegoś czasu planuję podobny wyjazd. Chętnie bym się wybrał, natomiast nie dam rady jeżeli chodzi o termin. Wakacje u mnie odpadają. Ale od września jestem dyspozycyjny. Jak szukasz kogoś również do wspólnego pojeżdżenia lub potrenowania przed wyjazdem to jestem chętny. W tej chwili jeżdżę sam i szukam kogoś, kto chce wspólnie pojeździć. Pozdrawiam Marcin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szymonidlo Napisano 26 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2011 Witam, Byłbym zainteresowany, ale istotny jest dokładniejszy termin i ilość osób - minimum 10 wydaje mi się. Nie mam doświadczenia w tego typu wyprawach, aczkolwiek świetna inicjatywa. Napisałem maila do organizatora, czekam na więcej informacji! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rower93 Napisano 28 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2011 Zazdroszcze wam. Sam bym chciał taką wycieczke ale dopiero chce zacząć przygodę z rowerami więc gdzie mi tam do Rzymu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafal93 Napisano 19 Maja 2011 Udostępnij Napisano 19 Maja 2011 Jadę w lipcu do Rzymu ze Śląska. Napisałem na mail, ale nie doczekałem się odpowiedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czita Napisano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2011 i co z tym rzymem wybiera sie ktoś czy nic z tego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamfan Napisano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2011 Byłbym zainteresowany, ale istotny jest dokładniejszy termin i ilość osób - minimum 10 wydaje mi się. Nie mam doświadczenia w tego typu wyprawach, aczkolwiek świetna inicjatywa. szymonidlo widac ze nie masz doswiadczenia "minimum 10" przy takich wyprawach optitum to 4-5 osob, im wiecej osob tym trudniej sie rano zebrac, tym bardziej zroznicowane tempo, tym wiecej awarii, tym wiecej spięc, tym trudniej podjąć wspolną decyzję... więc co pisze bo troche swiata w ten sposob zwiedzilem i zawsze najlepszy kompromis pomiedzy bezpieczenstwem, szybkim poruszaniem sie oraz towarzystwem to wlasnie 3-5 osób Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
samuel Napisano 10 Lipca 2011 Autor Udostępnij Napisano 10 Lipca 2011 Ahoj, wyprawa nadal na tapecie, jednak potrzebuje conajmnniej jednego [ konktetnego ] kompana termin wyjazdu do 1,5 tygodnia. Piszcie prosze na maila badz gg. 374-68-44. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.