Gregoriew23 Napisano 22 Kwietnia 2011 Napisano 22 Kwietnia 2011 Widzę że na forum pełno różnego rodzaju klubów, lecz brakuje naszego poczciwego herculesa. Jestem szczęśliwym posiadaczem Herculesa Jump 2010 rocznik. Proszę o wpisywanie się do naszej małej społeczności
Avenged Napisano 13 Maja 2011 Napisano 13 Maja 2011 Również jestem szczęśliwym posiadaczem Herculesa Jump 2010 22'' :) Kolory idealnie trafione w mój gust, rower szybki i wygodny + Ulock Abus zamontowany w ramie. Polecam zwolennikom Crossów i witam w Klubie
prawysierpowy Napisano 24 Maja 2011 Napisano 24 Maja 2011 W zeszłym tygodniu stałem się posiadaczem Herculesa Jump i dołączam do waszego elitarnego grona Jakie wasze wrażenia z jazdy? Jaki osprzęt dokupiliście? Ja swojego wkrótce zaprowadzę na policję żeby mi go oznakowali, ale na razie do nich nie jadę, bo mi dadzą mandat za brak odblasków i świateł
Matt2009 Napisano 24 Maja 2011 Napisano 24 Maja 2011 Również zakupiłem ten rower, model z roku 2010 :)Bardzo fajny rower, na dłuższych trasach jeszcze nie jeździłem, ale mam nadzieję, że będzie nam dobrze służył. Jeszcze w przyszłości będę musiał dokupić do niego kilka rzeczy takich jak światła, bidon, uchwyt na bidon, stopkę i licznik Pozdrawiam!
ingaas Napisano 31 Maja 2011 Napisano 31 Maja 2011 A ja od listopada jestem posiadaczem Herculesa Icona :-) Śmiga świetnie :-)
Avenged Napisano 7 Czerwca 2011 Napisano 7 Czerwca 2011 Ja miałem już wywrotkę na nim niestety.. poza lekkimi otarciami na krawedzi kierownicy, lekko rozdartym siodelkiem od spodu i troche przetartą boczną część pedału lewego, przerzutka przednia lekko sie przestawila. Ale wyregulowana i jakos hula, jednak mysle nad wymianą przedniej na JAkies Deore albo moze cos jeszcze lepszego Lubie miec wszystko sprawne. Poza tym smiga bardzo dobre. Jakies oswietlenia w planach przod moze Cateye, z tylu byle co migające ;p , u-locka abusa juz mam wmontowanego w ramę, no i mysle nad wymianą szybkozamykaczy - bo jednak odkrecic przedenie kolo to kilkanascie sekund trwa, siodelko i tylne podobna sprawa.. a u-lockiem nie jestem w stanie wszystkiego zapiąć ;p Do tego jakis licznik moze,
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.