Nasq Napisano 22 Kwietnia 2011 Napisano 22 Kwietnia 2011 Witam! Na początek może podam parę szczegółów o sobie - 168cm, 58kg wagi. Szukam czegoś, czym mógłbym się zarówno poruszać w nieco urozmaiconym terenie (Pogórze Karpackie, zapewne dojdą też jakieś wypady w Beskidy), jak i na szosie. Z góry zaznaczam, że jakieś wymiany części w najbliższym czasie nie wchodzą w grę. Sprzęt z drugiej ręki także mnie nie interesuje. http://www.mudserwis.com/kross-level-a4-2009-tylko-16-p-58.html <-- ten Kross wydaje mi się interesujący, choć nie wiem, czy rama nie będzie za mała. Co o tym sądzicie?
lukeero Napisano 22 Kwietnia 2011 Napisano 22 Kwietnia 2011 Na Ciebie 17, a rower dobry jak na tą cene, lecz można się jeszcze zastanowić nad innym wyborem;)
Nasq Napisano 25 Kwietnia 2011 Autor Napisano 25 Kwietnia 2011 Na Ciebie 17, a rower dobry jak na tą cene, lecz można się jeszcze zastanowić nad innym wyborem;) Ok. Tylko że ten rower jest dostępny tylko w rozmiarze 16" : P A jeśli mowa o innym wyborze - mógłby ktoś coś zaproponować?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.