Mathiu Napisano 22 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2011 Witam Szukam osoby/osób chętnych do wspólnych wycieczek rowerowych po okolicach ostrowa. Bardziej interesuje mnie jazda na większe odległości niż zawrotna prędkość (czerpanie przyjemności z jazdy). Myślę tutaj o weekendowych wycieczkach, z czasem możemy wyskoczyć gdzieś dalej np. wsiadamy w pociąg i jeździmy po Żerkowie może jakieś niskie góry... Czekam na chętnych:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek_1990 Napisano 23 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2011 Największą przyjemność daje połączenie większych odległości i zawrotnych prędkości Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mathiu Napisano 24 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2011 Czasem też lubię poszaleć ale nie kręci mnie jazda tylko asfaltami z maksymalną prędkością. Dużo bardziej lubię szybszą jazdę po lesie czy to bezdrożach. bartek_1990 No Ty to ładnie śmigasz No i te wypady zimowe w góry Zazdroszczę Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemo1497 Napisano 12 Maja 2011 Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 Witam też jestem z ostrowa. Samemu te wycieczki są takie troszke nudne. jezdze od czasu do czasu z kumplem ale cos ostatnio on niema czasu milo by tez bylo gdzies sie jakas wieksza grupka wybrac Obecnie wiekszosc jezdze samemu. Moze jestes zainteresowany jakims wspolnym na poczatek krotkim wypadem w trase? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mathiu Napisano 12 Maja 2011 Autor Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 Jestem za, ale to w przyszłym tygodniu możemy się umówić na jakąś "wyprawę". Tak z ciekawości zapytam daleko jeździsz na te wycieczki?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemo1497 Napisano 12 Maja 2011 Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 a wiec rekord w tym roku to 70km samemu 40km przejade bez odpoczynku rowniez samemu staram sie uzyskiwac srednia 30km/h i dobrze mi to wychodzi;) ale lubie tez spokojna o dluga jazde.jezdze na takim zwyklym trekingu w tym.roku wziolem.sie ostro do pracy zeby troche nabic tych km;) mam konto na www.przemo1497.bikestats.pl tam mozesz zobaczyc wyniki mojej jazdy a ty po ile km robisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mathiu Napisano 13 Maja 2011 Autor Udostępnij Napisano 13 Maja 2011 haha średnia 30km/h w takim razie będę musiał Ci podkręcić hamulce Zazwyczaj preferuje leśne trasy, lekki teren (taki na trekinga). Jeśli jazda jest spokojna to w okolicach 100km spokojnie mogę jechać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemo1497 Napisano 13 Maja 2011 Udostępnij Napisano 13 Maja 2011 hehe dobre nie ruszaj hamulcow bo sprawne sa;P ja nie jezdze za bardzo w lesie gdyz mam inne opony na szose wiec troche lipa z lasem a tak pozatym ile masz lat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mathiu Napisano 13 Maja 2011 Autor Udostępnij Napisano 13 Maja 2011 Zawsze możesz zmienić jak Ci się spodoba jazda po terenie. No ja mam 21 i jako że obecnie studiuje to jestem w osw tylko sobote i niedzele. To co może na rozgrzewkę trasa nad morze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemo1497 Napisano 13 Maja 2011 Udostępnij Napisano 13 Maja 2011 Hehe az tak daleko sie jeszcze nie wybieram:P aha a ja mam 15 to dobrze sie skladala w weekendy duzo czasu. ze 70-100km trase mozemy sie wybrac gdzies albo no moze mniej. Ja wlasnie niedawno zmienialem oponki na chudsze mam teraz z przodu 700x25c a z tyłu od kumpla kupiona nic nie smigana 700x28c a kiedy moge cie zastac na gg? jestes dostepny czy raczej niewidoczny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mathiu Napisano 13 Maja 2011 Autor Udostępnij Napisano 13 Maja 2011 Zazwyczaj pod wieczór jestem na gg. Jak chcesz to możesz zabrać kumpli będzie weselej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciejmax Napisano 27 Maja 2011 Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 Zazwyczaj pod wieczór jestem na gg. Jak chcesz to możesz zabrać kumpli będzie weselej Witam Przypadkowo wszedłem na waszą dyskusję. I tak sobie myślę , że wszystko fajnie chłopaki z Ostrowa śmigają na rowerach, problem w tym,że śr. 30 km/h nawet na asfalcie na odcinku 40 km to dla mnie hm no jakby to powiedzieć daleko mi do tego. Staram się jeździć głównie w terenie co w naszych okolicach nie jest takie proste. Średnio raz w tygodniu jestem w Antoninie ( trasę pewnie znacie ). Jak macie cheć się dołączyć możemy spróbować się zgadać i przejechać się razem, jeżdzę z kumplem lub chrześniakiem trasa oczywiscie dowolna, problem w tym, że nie mam raczej wiecej czasu niź ok 3 godz. ( praca, rodzina itd) Pozdrawiam Maciej oczywiście z Ostrowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mathiu Napisano 30 Maja 2011 Autor Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 O widzę że ktoś się jeszcze znalazł z ostrowa. Bardzo chętnie możemy się razem przejechać. Kolega Przemo ma jakieś turbo w nogach ale wolniej też potrafi jeździć. Nic tylko się umawiać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemo1497 Napisano 9 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2011 Hehe oj tam zaraz jakie turbo poprostu czesto jezdze i nogi juz sie wytrenowaly przy tych predkosciach:D wolno hmm tez da rade panie macieju w przyszlym miesiacu moge sie wybrac w teren bo bede mial tez inny rower wiec mozna sie wybrac w jakis ladny teren:p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tailu Napisano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2011 witam ciesze sie ze coraz wiecej osób z ostrowa udziela sie na forum i tez chetnie wybiore sie na wspólna dalsza przejażdżkę a jak na razie to (Antonin , Michałków , Biniew , Kalisz , Piaski ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.