Skocz do zawartości

[do 1400] szukam roweru do 1400zł

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

hej, poszukuję porządnego, solidnego roweru. Jeżdżę codziennie 30-40km głównie po szosach, ale zdarzają się też polne dróżki.

Moja waga 58kg, wzrost: 166. Za wszelkie linki do allegro będę bardzo wdzięczna :-)

Napisano

Jak zobaczyłem kwotę, to mi wpadł na myśl MaGnum Energy, ale skoro głównie szosy, to warto się rozejrzeć za jakimś trekkingiem, lub szosówką. Może przyda Ci się koszyk na zakupy? Chcesz jechać jak najszybciej? Jakie są priorytety?

Napisano

żaden koszyk na zakupy :P jeżdżę wieczorami dla odstresowania ;P cóż chcę w końcu kupić jakiś porządny, nie mówię że "wyczynowy" ale po prostu taki z wyższej półki

tak właśnie przeglądam tematy i w oko wpadł mi ten:

http://allegro.pl/rower-hercules-jump-28-shimano-alivio-sklep-lodz-i1546852268.html

Dlaczego wszyscy którzy zakładają tutaj wątki to faceci? ;> Czy ten hercules będzie dla mnie w sam raz??

Napisano

Sam mam ten model od marca. Bardzo dobrze się sprawuje, cały aluminiowy, co oznacza - leciutki, koła schwalbe ciche i szybkie. Osprzęt sensownie dobrany. Wydaje mi się że za tą cene to jak najbardziej ok.

• 2 tygodnie później...
Napisano

czy dałoby rade znaleźć ciut tańszy rower niż podany wyżej HERCULES JUMP ???? wymagania: jazda głównie asfalt ;] Proszę o pomoc!

Napisano

Tylko używany. Z takim osprzętem w cenie do 1000zł nowego roweru się nie kupi. Z markowych, jeśli na tym Ci zależy, to możesz poszukać Meridę Crossway 10V z roku 2010 z ramą lady np.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...