prezi Napisano 21 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2011 O co chodzi z tym, że zawieszają serwis do odwołania? Koniec firmy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ramir Napisano 22 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2011 ??? byłem na stronie i niczego nie widzę - możesz sprecyzować, albo dac link Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miskov17 Napisano 22 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2011 Mają za dużo roboty i nie wyrabiają Serwis jak najbardziej działa, tylko nie przyjmują nowych zleceń. WAŻNE Tymczasowe wstrzymanie przyjmowania zleceń serwisowych Uprzejmie informujemy, że pomimo nadludzkich starań nie jesteśmy w stanie utrzymać otwartego dla Państwa serwisu. Ilość zleceń przerosła nasze możliwości kadrowe, sprzętowe i lokalowe. W związku z tym jesteśmy zmuszeni zamknąć serwis na ulicy Ptasiej do odwołania.Za powstałe utrudnienia najmocniej przepraszamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nieborak Napisano 22 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2011 Trcohę to tak głupio brzmi, "zamknąć serwis do odwołania". Mogli napisać, że przyjmowanie zleceń jest wstrzymane czy coś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ramir Napisano 22 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2011 Ok - też tak sobie pomyślałem, ale na stronie nie mogłem znaleźć informacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.