BolekJR Napisano 21 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2011 Witam Mam taki o to problem. Po naciśnieciu klamki tłoczki nie chcą się całkiem schować tzn że przy każdym naciśnięciu coraz bardziej zbliżają się do tarczy co po jakimś czasie powoduje że zaczyna ocierać/blokować tarczę. Rozepchnięcie kluczem nic nie daje. Ma ktoś jakiś pomysł? Szczególnie czekam na odpowiedź guru od Avidów Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonypi Napisano 21 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2011 Mam podobny problem z Elixir-ami CR Czy to oznaka zapowietrzenia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tranzystor82 Napisano 22 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2011 Witam Maiłem podobny problem z hayesem trail tłoczki nie chowały sie całkiem i odpowietrzenie załatwiło sprawe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrew Napisano 22 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2011 Spróbuj na początek dobrze odpowietrzyć, koniecznie na maksymalnie cofniętych tłoczkach. Jeżeli to nie pomoże, to musisz wysłać hamulec na gwarancję (najprawdopodobniej konieczna będzie wymiana uszczelek w zacisku) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.