exocet Napisano 21 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2011 witam Ktoś z 3city się wybiera ? Mam 2 wolne miejsca, więcej info na emaila mesiu27@tlen.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
exocet Napisano 22 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2011 witam zostało już tylko 1 miejsce, pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonypi Napisano 22 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2011 Siema, w ilu jedziecie i jakie koszta bedą i jaki plan wyjazdu? Może bym się podpioł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
exocet Napisano 23 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2011 nie aktualne - komplet w aucie.., pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonypi Napisano 23 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2011 Jednak nie udało mi się jednak załapać do tej trójki Planuje ktoś jeszcze jechać? Jak by się zebrała jeszcze trójka to ja mógłbym wziąć busa i wtedy byśmy mogli pojechać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.