JaniszMTB Napisano 20 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2011 Witam! Mam propozycję aby utworzyć taki konkurs co tygodniowy w którym na początku tygodnia rzucane jest hasło związane z rowerami np: piasta, korba, zadaniem, biorącego/biorącej udział będzie jak najlepsze i najładniejsze sfotografowanie całego roweru lub jego części. Ma on za zadanie pozwolić wykazać się osobą interesującym się fotografią ale i nie tylko. Ocena zdjęć mogła by się odbywać poprzez ankietę udostępnionym zwykłym userą Wygrane zdjęcia można by było umieszczać w Archiwum Konkursowym - Fotka Tygodnia. Post zgłaszający powinien zawierać nazwę użytkownika, temat np: Giant Nocą by KowalskiJan2011r. Myślę że to trudne by nie było do ogarnięcia ponieważ to tylko parę czynności. Oczywiście jeżeli by było dużo prac to wtedy ankieta np by wyglądała by w ten sposób: ankieta nr 1 (20 zgłoszeń) wybrane 10 najlepszych ankieta nr 2 (zostało już tylko 10 fotek) ankieta nr 3 (tylko 5 zdjęć) i ankieta nr 4 finalna, finalna ankieta. Forum stało by się bardziej nietuzinkowe(w sensie że oryginalne bo na zadnym jeszcze czegoś takiego nie widziałem). Pozdrawiam, Janisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zeflo Napisano 21 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2011 Jestem za ! Był już kiedyś podobny temat. I było też mówione że wygrane fotki z danego miesiąca wędrują do kalendarza który potem forumowicze mogą kupić Niestety temat ucichł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JaniszMTB Napisano 22 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2011 Pewnie i teraz tak będzie... No ciekawy pomysł z tym kalendarzem ja z chęcią bym kupił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartekf500 Napisano 23 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2011 I ja także Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NitroS Napisano 23 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2011 Dobra, dobra, ale kto by się tym wszystkim zajął? pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JaniszMTB Napisano 23 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2011 Edit: Źle to zabrzmiało. Można by przecież kogoś wyznaczyć tylko do tego kto jest obrotny w sprawach forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zeflo Napisano 24 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2011 Ja pisałem już jakiś czas temu do administratorów. Niestety otrzymałem odpowiedź że forum już jest mocno rozbudowane i nie przewidują nowych działów. Sprawą chciałem się po części zająć,lecz i tak nie wyszło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Franio Napisano 24 Kwietnia 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2011 Można by przecież kogoś wyznaczyć tylko do tego kto jest obrotny w sprawach forum. .. bo ten ktoś nie ma życia i będzie się zajmował segregowaniem fotek 24/7. Administracja już teraz ma mnóstwo roboty związanej z dbaniem o przestrzeganie regulaminu. Forum to forum, a nie plac zabaw. Co za dużo, to niezdrowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JaniszMTB Napisano 24 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2011 No Sebastian przyznam Ci rację. Trochę było by to uciążliwe co tydzień + segregacja + ankiety i itp... Więc 90% czasu forum 10% rower a gdzie reszta? Racja Seba, racja. Dlatego założyłem ten temat dla pokazania opinii w tej sugestii, idei ;p. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.