Skocz do zawartości

[do 700 zł ] rower używany/nowy z allegro

Rekomendowane odpowiedzi

Witam jestem nowy na forum.

Szukam roweru do jazdy rekreacyjnej, czasem las i lekki teren. Taki który po kilku skokach nie będzie się nadawał do śmietnika. Dobrze by było aby był aluminiowy.

Wpadł mi w oko Kross Hexagon V2 czy macie o nim jakieś opinie?

Może być nowy lub używany, prosił bym o linki do aukcji...

Czekam na odpowiedzi :)

Zamówiłem rower Kross Hexagon V3 czy to dobry wybór ?

I czy rama 17" nie będzie za mała na wzrost 175cm?

Przymierzyłem się do Kellysa scorpio mojego kolegi z ramą 19" i była trochę za duża od krocza do ramy były z 2 cm.

Ramka powinna byc dobra,ale najlepiej przymierzać na "żywca".na pewno szansa optłuczenia prostaty będzie mniejsza. :icon_mrgreen: Co do roweru to spoko za tę kasę na początek jest ok. :thumbsup:

Rower dotarł - rama 17" jest idealna :)

Tylko mam problem ze sterami czy jak to się nazywa - te podkładki pod kierownicą - nie znam się. A problem jest taki że jest jedna ta podkładka, kiedy wszystko skręce jest spory luz kiedy bujam w przód i tył na hamulcu przednim a kiedy podłożę jedną z innego roweru i skręce nie ma już luzu, lecz kierownica chodzi bardzo ciężko a jak poluzuje śrubę dalej jest to samo... :( Co można na to poradzić?

Wątpię. Te rowery nie nadają się do "skoków" i tym podobnym. Są za słabe. Hexagony to nie są dobre rowery pod względem osprzętu, zainwestowałeś raz, będziesz musiał inwestować częściej. Niestety wątpię by to zrobili na gwarancji.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...