k. Napisano 7 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2005 Cześć! Kupiłem jako zamiennik do łańcucha Shimano IG51 łańcuch HG50, w sklepie mieli tylko taki a kobieta zarzekała się, że będzie pasował bez problemu [unibike Evo'05, kaseta HG-30 wedle opisu na stronie producenta, teraz nie mam dostępu do roweru, więc nie sprawdzę jak jest naprawdę ]. Na oko wydaje mi się nieco szerszy niż IG51, jest też o około 50g cięższy (no cóż...). Wedle specyfikacji to właśnie taki łańcuch [czyli hg50] jest montowany do Evolutiona, chociaż w praktyce okazuje się być IG51 - podejrzewam w takim razie, że nie będzie problemów z kompatybilnością, ale zanim rozpakuję wolę się upewnić, żeby w razie czego bez problemu odzyskać pieniądze. Gdyby ktoś miał problem z wywnioskowaniem, jaki jest mój problem, podsumuję: czy łańcuch HG50 można zastosować jako zamiennik IG51? :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość teddo Napisano 7 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2005 nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebekfireman Napisano 8 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2005 Gdyby ktoś miał problem z wywnioskowaniem, jaki jest mój problem, podsumuję:czy łańcuch HG50 można zastosować jako zamiennik IG51? Jeżeli masz napęd 6,7,8 biegowy to na tym i na tym powinno Tobie wszystko chodzić i możesz zastosować HG50 jako IG51. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.