Amator Napisano 20 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2011 Witam które klocki kupić do hamulca Avid bb5 nie chcę oryginalnych ponieważ nie mam pieniędzy, a potrzebuje klocki . Na allegro jest kilka firm takich zastępczych które wybrać ?. Takie : Link Takie : Link Takie : Link Czy takie: Link Do 35zł. A może inne polecacie w takiej cenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djwiocha Napisano 20 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2011 Ja tez dołączę się do pytania z tym że u mnie odpadają Aligatory bo nie ma w komplecie sprężynki, a moja stara się połamała. Wie ktoś może tak na wygląd czy te Baradine które Amator podał jako drugie są metaliczne czy półmetaliczne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrew Napisano 20 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2011 szkoda pieniędzy na baradine, pacany i aligatory. Kup te: http://allegro.pl/okladziny-jagwire-avid-bb5-i1530805021.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amator Napisano 20 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2011 Napisałem, że nie mam pieniędzy to jest prawie 2x taka cena Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrew Napisano 21 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2011 a zadowolą Cię klocki o takich właściwościach jak oryginalne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djwiocha Napisano 21 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2011 Ja wolał bym Metaliczne i dlatego się pytam czy: UNEX będą dobre? Najwyżej kupno klamki FR-5 odłożę w czasie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amator Napisano 21 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2011 To są te same co podałeś ? Klik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrew Napisano 21 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2011 no tak, to te same Jagwire. Cena bardzo dobra. I klocki też Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.