cherzo Napisano 6 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 Witam Zastanawiam sie czy kupic te manetki http://www.allegro.pl/show_item.php?item=74662245 Mam zamiar wymienic naped i zastanawiam sie czy beda pasowac pod tylna przezutke xt (ktora tez mam zamiar kupic) z normalna sprezyna i przednia acere. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafaello Napisano 6 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 To jest cena za jedną czy za komplet? Rafaello Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość kamoreks Napisano 7 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2005 Cena za cały komplet jest napisane. Prawa+Lewa? A co z ceną coś nie tak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wookie Napisano 7 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2005 Tak LX bdb manetki polecam. Wszystko bedzie dzialac dobrze. A cena okazyjna w sumie , za jedna? nie no bez przesady ;]. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość kamoreks Napisano 7 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2005 Nie wiem co Rafaello tu debatuje nawet w innych tematach że Bikestacja sprzedaje odpadki i jest dziwnie tanio. Ja też się ździwiłem ale nie tylko on ma w miare tanie części. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cynamon Napisano 7 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2005 cherzo, będą pasować. Ogólnie to super manetki, tylko cena troszki podejżana... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość kamoreks Napisano 7 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2005 Czemu podejrzana? Ja w sumie za 115 kupiłem Deore-1 miesiąc temu, ale cena poprostu jest dobra? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cynamon Napisano 7 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2005 kamoreks, cena jest bardzo dobra. Kupiłem niedawno LX zdemontowane z jakiegoś nowego roweru za 110, tylko że sprzed kilku sezonów. Deore za 115PLN i LX-y za 128PLN - LX-y działają dużo lepiej, a różnica w cenie minimalna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cherzo Napisano 7 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2005 Wlasciwie daja tam gwarancje, ale interesuje mnie jeden komentarz http://www.allegro.pl/show_user.php?uid=30...pe=fb_recvd_neu trzeci od góry. [ Dodano: 2005-12-07, 13:34 ] Znalazlem jeszcze tansze manetki lx http://bike-center.home.pl/product_info.ph...?products_id=52 Kupowal ktos moze cos w tym sklepie? I jeszcze o co chodzi z mocowaniem 22,2mm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Odi Napisano 7 Grudnia 2005 Mod Team Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2005 Wlasciwie daja tam gwarancje, ale interesuje mnie jeden komentarz http://www.allegro.pl/show_user.php?uid=30...pe=fb_recvd_neu trzeci od góry. Domyślam się, że była to aukcja wieloprzedmiotowa a kupujący (jakiś świeżak) nieświadomie zalicytował 2 szt. Tymczasem kupując 1 szt. kupujesz komplet. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość kamoreks Napisano 7 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2005 22,2mm, że średnica kiery 22,2 mm. Ale nie wiem czy to standart. Bo chyba nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafaello Napisano 7 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2005 Nie wiem co Rafaello tu debatuje nawet w innych tematach że Bikestacja sprzedaje odpadki i jest dziwnie tanio. Ja też się ździwiłem ale nie tylko on ma w miare tanie części. Po prostu jest napisane na aukcji cena 128zł za sztukę, a niżej "PRZEDMIOTEM AUKCJI SĄ NOWE MANETKI DEORE LX SL-M571( prawa+lewa w kpl) 3x9. " więc nie jest napisane jednoznacznie że to cena komplet. Poza tym jeden z komentarzy dla Bikestacji (neutralny) pokazuje że kiedyś wystawił też cenę za sztukę a nie za komplet. Nie żebym się czepiał bo osprzęt shimano Bikestacja ma ogólnie w niezłych cenach i nie mogę podejrzewać że to jakieś wybraki, widać że to normalny sprzęt. W przypadku np. amorów w niskiej cenie (13 lub nawet 14 ceny detalicznej) mam uzasadnione obawy że to są wersje OEM'owe pozdrawiam Rafaello Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szakq Napisano 7 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2005 na bikestacji kupilm amorek bomber mx comp eta 100mm za 953zł(z przesylka)przecietnie zapoakowana-pdelko ok ale nie wylozone niczym w srodku-wszystko mialem do niego jak potrzeba instrukcja klucz naklejka itp itd.Amorek w wersji aftermarket oczywiscie a co do manatki to dopoytaj sie najwyzej przez gg albo powiedz ze chcesz zlozyc zamowienie przez strone internetowa bo nie masz konta na allegro czy cos ja tak kiedys zrobilem w uwgach na stronie rpzy zamawianiu dopisalem ze cena przez gg uzgodniona na tyle i tyle za to i za to i tyle faktycznie zaplacilem i wszystko bylo ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Odi Napisano 7 Grudnia 2005 Mod Team Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2005 Po prostu jest napisane na aukcji cena 128zł za sztukę, a niżej "PRZEDMIOTEM AUKCJI SĄ NOWE MANETKI DEORE LX SL-M571( prawa+lewa w kpl) 3x9. " więc nie jest napisane jednoznacznie że to cena komplet. Mi wydaje się to oczywiste. Wystarczy troszkę doświadczenia na Allegro. Wystawiając aukcję wieloprzedmiotową wpisujesz w okienku ilość sztuk (domyślnie sztuk-kompletów). Te manetki za taką cenę to świetny wybór. Jakbym miał kasę sam bym je chętnie kupił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wookie Napisano 8 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2005 Deore mozna kupic nawet po 99 zl - i to w sklepie " zwyklym " u mnie Lodzi dla przykladu . Ceny mocno ida dol nawet w sklepach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość kamoreks Napisano 8 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2005 przypadku np. amorów w niskiej cenie (13 lub nawet 14 ceny detalicznej) mam uzasadnione obawy że to są wersje OEM'owe Aha no z amorkami nie wiem jak jest bo kupiłem 300 zł taniej nówkę, ale z Manitou.pl u mnie Lodzi A gdzie w Łodzi? Może w Fr-Shopie albo na Puszkina? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cherzo Napisano 8 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2005 Skusilem się na te manetki. 134 z przesyłka. Teraz czekam na pana listonosza. Wrazeniami postaram sie podzielic jak najszybciej. Dzieki za pomoc w wyborze. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordzio Napisano 9 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2005 Manetki są git! Tylko troche mnie dziwi mieszanka przerzutek w twoim rowerq... z tyłu XT a z przodu Acera... :-? P.S. Ten koles ma juz komenty za te manetki i są wporzo więc nie masz się czego obawiać. ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cherzo Napisano 10 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2005 A wiec chodzi o to, że z tylu obecnie tez jest acera. Jestem w trakcie modernizacji napedu i przednią przerzutke chcialbym wymienic na koncu. Przez jakis czas pojezdze z acera z przodu ale na nia tez przyjdzie czas. Ot i cala historia :lol: [ Dodano: 2005-12-10, 20:11 ] Manetki juz przyszły i wszystko ok. Ogolnie moge polecic bikestacje. Zamowilem u nich tez klamki avidy 7 i tez wszystko ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.