sanchezzz Napisano 20 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2011 witam Was, jestem posiadaczem Meridy Kalahri, kilka dni temu wymieniałem dętkę w tylnym kole, po powrotnym zamontowaniu koła pojawił się problem z przednią przerzutką - prowadnikiem, nie sądzę abym coś uszkodził ale w czasie jazdy pojawia się problem ze zmianą przełożeń, łańcuch "nie wchodzi: na najmniejsza zębatkę, myślałem ze wynika to ze złego zamontowania koła, próbowałem to korygować ale z marnym skutkiem dlatego też zwracam się z prośbą o pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
netta1987 Napisano 20 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2011 nie wiem co ma przednia przerzutka z kołem tylnym jedyne co mi przychodzi do głowy to że przestawiłeś przerzutkę bo była za słabo dokręcona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bestia256 Napisano 20 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2011 Może spróbuj wyregulować linke..xd I powinny chodzić wszystkie biegi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sanchezzz Napisano 20 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2011 nie wiem co ma przednia przerzutka z kołem tylnym jedyne co mi przychodzi do głowy to że przestawiłeś przerzutkę bo była za słabo dokręcona generalnie nic, nic też nie przestawiłem przy demontażu koła dlatego tym bardziej zaskoczony całą sytuacją jestem, dzięki za rady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Odi Napisano 20 Kwietnia 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2011 W temacie "problem z montażem tylnego koła", a w treści posta nie działająca przerzutka przednia, do tego źle założony temat. Przeczytaj regulamin i na przyszłość staraj się lepiej precyzować tematy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.