ho13k Napisano 20 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2011 Witam wszystkich. Chciałem was poprosić o pomoc w doborze możliwie najbardziej optymalnego napędu w rowerze, tak żeby wszystko było idealnie zgrane i dobrze działało. Mam już dosyć przeskakującego łańcucha itp. Mając budżet 300-350zł jestem skłonny kupić nowe gripy, przerzutke do tyłu, łańcuch, kasete, korbe, po prostu to co trzeba żeby w końcu wszystko normalnie działało. Jakieś propozycje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
afly Napisano 20 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2011 Może napisz jaki masz napęd obecnie, i co to za rower? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Franio Napisano 21 Kwietnia 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2011 Jeśli chcesz, żeby wszystko "normalnie" działało, to pomyśl jeszcze o wymianie linek i pancerzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.