Skocz do zawartości

[rower XC] Jaki zakupić do 2500 zł ?

Lvcas

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Czytałem jakiś czas temu i fakt były pozytywne, jak się coś działo to jakieś drobiazgi. W testach amor wypadał chyba przeciętnie z przewagą na dobrze. Mimo wszystko ja zostaję przy RST.

Napisano

W rowerze z 3K amor RST - no way jeśli o mnie chodzi.

...albo rybka, albo akwarium B)

Ciężko jest znaleźć rower, który w cenie 3k będzie miał dobrą korbę, amortyzator, hamulce, etc. i ogólnie będzie "NAJ".

Tu musi być kompromis - cudów nie ma :rolleyes: Wiadomo jak się dołoży 500 zł to jest jeszcze większy wybór, ale taki tok postępowania nie ma końca ...

W porównaniu do Rockhopper'a z XCRem, Merida 700-D z RST First to sprzęt "luksusowy".

Ps. Nie wiem ile dokładnie autor tematu ma wzrostu - pisał o min. 20", ale na alledrogo jest taki rodzynek:

http://allegro.pl/hit-mongoose-amasa-super-dla-duzego-faceta-38-i1570912173.html

Napisano
Ciężko jest znaleźć rower' date=' który w cenie 3k będzie miał dobrą korbę, amortyzator, hamulce, etc. i ogólnie będzie "NAJ".

Tu musi być kompromis - cudów nie ma Wiadomo jak się dołoży 500 zł to jest jeszcze większy wybór, ale taki tok postępowania nie ma końca ...[/quote']

No i właśnie dlatego fora rowerowe w temacie co i za ile takie żywe. Każdy ma inne priorytety, dla jednego ważniejszy amor czy hamy dla innego napęd czy rama.

A ten rodzynek naprawdę świetny jak za tą kasę. Bardzo fajne malowanie na dodatek...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...