Fenthin Napisano 21 Kwietnia 2011 Napisano 21 Kwietnia 2011 Typowe, opinia na podstawie naklejki. A czytałeś chociaż opinie użytkowników tego widelca?
daro77 Napisano 21 Kwietnia 2011 Napisano 21 Kwietnia 2011 Czytałem jakiś czas temu i fakt były pozytywne, jak się coś działo to jakieś drobiazgi. W testach amor wypadał chyba przeciętnie z przewagą na dobrze. Mimo wszystko ja zostaję przy RST.
ciastek81 Napisano 21 Kwietnia 2011 Napisano 21 Kwietnia 2011 W rowerze z 3K amor RST - no way jeśli o mnie chodzi. ...albo rybka, albo akwarium Ciężko jest znaleźć rower, który w cenie 3k będzie miał dobrą korbę, amortyzator, hamulce, etc. i ogólnie będzie "NAJ". Tu musi być kompromis - cudów nie ma Wiadomo jak się dołoży 500 zł to jest jeszcze większy wybór, ale taki tok postępowania nie ma końca ... W porównaniu do Rockhopper'a z XCRem, Merida 700-D z RST First to sprzęt "luksusowy". Ps. Nie wiem ile dokładnie autor tematu ma wzrostu - pisał o min. 20", ale na alledrogo jest taki rodzynek: http://allegro.pl/hit-mongoose-amasa-super-dla-duzego-faceta-38-i1570912173.html
daro77 Napisano 21 Kwietnia 2011 Napisano 21 Kwietnia 2011 Ciężko jest znaleźć rower' date=' który w cenie 3k będzie miał dobrą korbę, amortyzator, hamulce, etc. i ogólnie będzie "NAJ".Tu musi być kompromis - cudów nie ma Wiadomo jak się dołoży 500 zł to jest jeszcze większy wybór, ale taki tok postępowania nie ma końca ...[/quote'] No i właśnie dlatego fora rowerowe w temacie co i za ile takie żywe. Każdy ma inne priorytety, dla jednego ważniejszy amor czy hamy dla innego napęd czy rama. A ten rodzynek naprawdę świetny jak za tą kasę. Bardzo fajne malowanie na dodatek...
Lvcas Napisano 21 Kwietnia 2011 Autor Napisano 21 Kwietnia 2011 Kupiłem tego rockhoppera. Temat do zamknięcia.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.