Skocz do zawartości

[Rower] Cube Alu Lite AMF + Rock Shox Dart 3

Adrian4

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Na początku też miałem takie obawy. Na nowym łańcuchu przejechałem już 6 mil i jak do tej pory spisuje się bezproblemowo. W komentarzach często pojawia się stwierdzenie że Wippermanny pracują głośno. Muszę jednak temu zaprzeczyć.

PS: Zaczynasz zdania z wielkiej litery i stosujesz polskie znaki? ;)

Napisano

poczekaj az kaseta na nowo dopasuje sie do lancucha. wtedy dopiero uslyszych jak pracuja wippermanny. czy nie musiales regulowac przerzutek?

mialem chwile czasu wiec postanowilem ze napisze posta z zachowaniem wszystkich zasad poprawnej polszczyzny. teraz znowu jestem zajety wiec wychodzi jak wychodzi...

pozdrawiam, pracoholik

• 2 tygodnie później...
Napisano

Musiałem zmienić skrajne wychylenie przedniej przerzutki i wyregulować tylną. Chwila roboty a satysfakcja pozostanie na długo. Tydzień temu nasmarowałem łańcuch i wyczyściłem z brudu, a ten zaczął mi przeskakiwać na dwóch najmniejszych koronkach. Teraz przeskakuje tylko na '9' ale tak czy owak, nie spodziewałem się tego.

Widzieliście kolekcję Cube na rok 2012? Z tego co udało mi się zauważyć, moja wersja nie dostała nic z wyższej półki, a wręcz przeciwnie - okrojono kilka podzespołów. Czy Rock Shox XC to nowa wersja Darta?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...