workaholic Napisano 1 Października 2011 Napisano 1 Października 2011 Nie wiem czy ten Connex nie będzie za twardy dla Twojej kasety. Udało Ci się już go zamontować?
Adrian4 Napisano 1 Października 2011 Autor Napisano 1 Października 2011 Na początku też miałem takie obawy. Na nowym łańcuchu przejechałem już 6 mil i jak do tej pory spisuje się bezproblemowo. W komentarzach często pojawia się stwierdzenie że Wippermanny pracują głośno. Muszę jednak temu zaprzeczyć. PS: Zaczynasz zdania z wielkiej litery i stosujesz polskie znaki?
workaholic Napisano 6 Października 2011 Napisano 6 Października 2011 poczekaj az kaseta na nowo dopasuje sie do lancucha. wtedy dopiero uslyszych jak pracuja wippermanny. czy nie musiales regulowac przerzutek? mialem chwile czasu wiec postanowilem ze napisze posta z zachowaniem wszystkich zasad poprawnej polszczyzny. teraz znowu jestem zajety wiec wychodzi jak wychodzi... pozdrawiam, pracoholik
Adrian4 Napisano 17 Października 2011 Autor Napisano 17 Października 2011 Musiałem zmienić skrajne wychylenie przedniej przerzutki i wyregulować tylną. Chwila roboty a satysfakcja pozostanie na długo. Tydzień temu nasmarowałem łańcuch i wyczyściłem z brudu, a ten zaczął mi przeskakiwać na dwóch najmniejszych koronkach. Teraz przeskakuje tylko na '9' ale tak czy owak, nie spodziewałem się tego. Widzieliście kolekcję Cube na rok 2012? Z tego co udało mi się zauważyć, moja wersja nie dostała nic z wyższej półki, a wręcz przeciwnie - okrojono kilka podzespołów. Czy Rock Shox XC to nowa wersja Darta?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.