Skocz do zawartości

[rama] przelotka do linki i pancerza

Freeman89

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Pytanie mam czy ktoś próbował kiedyś przykleić przelotkę do ramy cro-mo klejem poxipolem? przelotkę zrobiłem z końcówki od regulacji przerzutki:) będzie szła nią linka od przerzutki wiec nie będzie mocnych napięć. Moje pytanie brzmi czy może to funkcjonować?

zadne spawanie nie wchodzi w gre. ma byc prosto i szybko:D a i wiem ze istnieją nowe przelotki z obejmą na ramę ale tez odpadają.

Kiedyś odpadło mi mocowanie pancerza nad przerzutką przednią. W serwisie przymocowali je wkrętem do metalu i klejem na gorąco. Niestety i tak odpadło. Dopiero przyspawanie nowego mocowania rozwiązało problem. Naprężenia na lince jednak były zbyt duże. Więc wątpię, że klej wytrzymał. Dlaczego nie możesz spawać i odrzucasz obejmę?

Kiedyś odpadło mi mocowanie pancerza nad przerzutką przednią. W serwisie przymocowali je wkrętem do metalu i klejem na gorąco. Niestety i tak odpadło. Dopiero przyspawanie nowego mocowania rozwiązało problem. Naprężenia na lince jednak były zbyt duże. Więc wątpię, że klej wytrzymał. Dlaczego nie możesz spawać i odrzucasz obejmę?

:) dzieki za info

ja chyba spróbuje wiesz to bedzie linka od przezutki przedniej wiec az tak nie bedzie pracowała wiec zobacze:)

anie chce kupowac nowej bo sie nie opłaca rama warta ze 30 zł:D a co do spawania przelotka jest aluminiowa a ra,a cro-mo wiec chyba sie nie da(no moze jakim lutnikiem:D):D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...