rafalek940 Napisano 18 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2011 Witam tak jak w temacie mam problemik. Mojz rebz rocznik 2010 podczas uginania strzela dość glosnie nigdy tak nie było co moze być przyczyną jak to naprawić ? Potrzebuje roweru praktycznie co tydzień wyścigi Dzięki za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cox Napisano 21 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2011 mi tak samo w Torze 318 solo air, w połowie skoku coś strzela, jakby metal o metal, pojawiło się to niedawno po prawie 2 latach jazdy, psikam brunoksem na początku myslalem ze to w sterach, rozebrałem i było wszystko w porządku, to coś strzela w prawej goleni, tam gdzie tłumik, w jeździe nie przeszkada, ale jest irytujące i boje że sie amor moze rozleciec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brooce Napisano 21 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2011 W moim Argyle 409 (bebechy te same co w powietrznej Torze) też coś zaczęło stukać po pół roku jazdy (dodatkowo praca stała się bardziej liniowa). Ludzie pisali, że może to jakaś podkładka przeskoczyła i wystarczy ją poprawić (???). Rozebrałem go, przeczyściłem, złożyłem jak było - i pukać przestało. Do dziś nie wiem co to mogło być, ale od tamtego czasu już nie powróciło - więc i Wam polecę zrobić mały serwis Też to był głośny i "metaliczny" dźwięk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cox Napisano 22 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2011 no dobrze, ale jak go serwisowałes? odkręciłes tą śrube na dole wyjąłeś golenie i co dalej? olej też trzeba wymieniać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MonoVan Napisano 23 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2011 na stronie producenta masz tutoriale jak serwisować amortyzatory ile wlewać oleju itp. http://www.sram.com/_media/techdocs/95-410-762-000%202006%20Pike%20Reba%20RVL%20Dual%20Air%20Service%20Guide.pdf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.