gruby69 Napisano 18 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2011 Witam Aktualnie posiadam rower Maxim Excursion 210, rocznik bodajże 2008 (http://wwww.katalogrowerowy.pl/produkt.php?id_produktu=1596). Z przyczyn braku funduszy na nowy rower chciałbym w najbliższym czasie wymienić m.in. koła wraz z oponami, manetki i klamki,kierownice oraz przerzutki tylnie i przednie. Kieruje się do was z pytaniem, czy wg opłaca się wymiana na coś lepszego, nowego itp. ? Części chciałbym zakupić z średniej półki (coś lepszego niż jest). Na co i na jakie modele mam zwrócić uwagę? Co polecacie od siebie? Czekam na wasze odp ;-) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NitroS Napisano 18 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2011 Zacznijmy od tego: Jaki budżet na to wszystko przewidujesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gruby69 Napisano 18 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2011 do 700zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gruby69 Napisano 19 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 jestem nowy na forum i nie wiem za bardzo jak edytować posta. Może dopowiem jeszcze tak, głowną uwagę chce zwrócić na przerzutki tylnie, opony wraz z kolami i wygodniejszą kierownice, potem manetki z klamkami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klej Napisano 21 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2011 z tego co czytam to raczej nie polecał bym ci wymiany przeprowadzać w domu moja propozycja,idź do dobrego serwisu a oni ci doradzą oraz dobiorą odpowiedni sprzęt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.