Skocz do zawartości

[ Rower ] Pomoc w Wyborze

rychu284

Rower  

6 użytkowników zagłosowało

1. 1. Który rower d?u?ej poje?dzi ?

• Scott Aspect 50
      2
    • Unibike Evolution
      4

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Mam na oku 2 rowery

Scott Aspect 50

Unibike Evolution

Te rowery to perełki . Ale nie wiem który wybrać . Ja jeżdzę raczej po szutrze , drogach z dziurami , lekkim terenie .

Scott mnie przekonuje marką , precyzją , własnym osprzętem ( nie wiele go ale jest ) . Scott to ogólnie fajny rowerek .

Unibiike to polska fajna firma , rowerek ma lepszy napęd i nie jest drogi . Nie wiem który wybrać , dodam że rowerek ma mi służyć na lata ( 6,7 lat ) . Scott ma dużo propozycji znana i ceniona firma ale czy warto .

I jeszcze jedno ( Unibike ma niby lepszy napęd ) ale jaki ma to wpływ na jazdę , co ta przerzutka Doere mi da czego Scott nie ma . Bo Acer to nie jest zła przerzutka .

Proszę o pomoc...

Napisano

według mnie najlepszy jest Unibike lepszy sprzęt ma. W przypadku Scotta płacisz za markę i dostajesz gorszy sprzęt. Na zaletę Unibika 27 biegów a Scott 24. W Scott masz przednią przerzutkę jeszcze Turneya a w Unibiku Alivio. Jeżeli chcesz rower i w niego przez jakiś czas nie pakować kasy to waro brać Unibika. Jeżeli chcesz kupić i modernizować to Scott.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...