skullskom Napisano 18 Kwietnia 2011 Napisano 18 Kwietnia 2011 Witam. (przy okazji bardziej witam bo to pierwszy pościk) Szukam ramy rowerowej do powiedzmy 400zł. Przeznaczona będzie głownie do xc ,czasami przejadę sobie przez jakiś tor z hopkami,ale to naprawdę sporadycznie. mam 185 cm wzrostu , ważę 67 kg. myślałem o krossie a2 rozmiar 19 cali (zalezy mi równierz na zwrotności roweru) amortyzator ze starszej konstrukcji to RTS Gila T6 (100mmm) prosiłbym o linki do jakiś sklepów internetowych ,allegro ,ew sklepy w okolicy Bytomia ,Katowic. z góry dziękuje i pozdrawiam.
p3m0 Napisano 18 Kwietnia 2011 Napisano 18 Kwietnia 2011 dobrze myslisz , jak chcesz cos lepszego to ACCENT EL NINO . Kross bedzie dobra decyzja . Tez bede sobie kupywal ta ramke . Jest super
skullskom Napisano 18 Kwietnia 2011 Autor Napisano 18 Kwietnia 2011 Zdecydowałem się na tego krossa 300zł za rame to nie dużo ,według mnie. temat do zamknięcia tak właściwie.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.