zuk Napisano 17 Kwietnia 2011 Napisano 17 Kwietnia 2011 witam zastanawiałem się nad kupnem prostego taniego i nowego roweru do miasta wpadł mi w oko jubilat, którego można dostać na allegro już za 300 zł chciałbym się zapytać osób które na co dzień korzystają z tego modelu czy osoba o wzroście lekko powyżej 180cm będzie mogła się wygodnie i w miarę bezproblemowo (czy kolana nie przeszkadzają w kręceniu kierownicą itp) poruszać na tym rowerze po mieście
daro77 Napisano 18 Kwietnia 2011 Napisano 18 Kwietnia 2011 Akurat teraz użytkuję rower MTB. Ale na Jubilacie też swego czasu trochę kręciłem. Jako że było to u dziadków na wsi to często zdarzały się wiejskie i leśne drogi Fajne czasy. Sam mam 184cm i nie przypominam sobie żeby był z tym problem. Bierz śmiało.
hildur Napisano 8 Maja 2011 Napisano 8 Maja 2011 Witam, też mam pytanie - czy warto się skusić na arkusowego Jubilata albo Wigry? Przydałby mi się taniutki rowerek do dojeżdżania po mieście, bez obaw gdy zostawiany pod sklepem, oraz łatwy do złożenia i zapakowania do auta.
ttomii88 Napisano 8 Maja 2011 Napisano 8 Maja 2011 Te stare rowery maja to do siebie, ze sa bardzo uniwersalne. Pojedzie osoba o wzroscie 160cm i 190cm tez da rade wiec bedzie na 100% ok:)
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.