MichuM Napisano 17 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2011 Witam Otóż zamówiłem ramę Kross Sign Ds 2 Problem w tym że nie ma tam suportu. Orginalny ma mufe 83 mm i nie jest na kwadrat tylko na wielowpust, zeby wszystko kupic to koszt jakies 250 - 300zł Można cos dopasowac do 60 zł na kwadrat, bardzo proszę o pomoc Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 18 Kwietnia 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2011 Niestety takie ramy jak Sign ze względu na ich przeznaczenie mają mufe 83. Najpierw było poczytać co w ramie siedzi a pozniej zamawiać zwłaszcza jak sie jest gołym i wesołym Wątpię zebyś gdziekolwiek znalazł suport 83mm na kwadrat ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 18 Kwietnia 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2011 Suport na kwadrat odradzam, w ciągu miesiąca mój kolega jeżdżąc w ciężkawym enduro urwał dwie sztuki! Rozejrzyj się po naszej giełdzie, tudzież na allegro. Używany komplet tyle nie kosztuje(albo z rozbiórki) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MichuM Napisano 18 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2011 Każdy mówi co innego, jedni ze 83mm a drudzy ze 68mm. Jutro pomierzę ramę jak przyjdzie. Więc jakie supory sa na mufe 83mm tylko oryginalny truvativ? 140 zł za sam suport który bd mi służył aby rozpedziec sie z góry to troche wg mnie dużo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.