jo_jacek Napisano 5 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2005 Własnie dostałem katalog na 2006 rok sram etc. i widze przerzutki do tylu sx4 i sx5 wogóle nowa grupe jakby manetki wygladaja jak srama 4 i 5 a przezutki podchdza pod x.7 itd. czykto juz slyszal/jeździł na tym czy to dopiero wchodzi ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crossiarz Napisano 5 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2005 jeszcze nie słyszalem, ani nie widziałem zapodaj jakiś link co?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fryta Napisano 5 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2005 strona oficjalna http://www.sram.com/en/sram/mountain/compo...nents/index.php Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilku Napisano 5 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2005 No ja słyszałem o nich są na stronie srama!i bisali o nichbodajże w MR albo BB ale raczej MR bo czytałem w sklepie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bizon Napisano 6 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 W gazecie chyba magazyn rowerowy ,ale wcześniejszy numer tam troche o tym pisali .To nowość na 2006 rok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DaRochee Napisano 6 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 to jest nowość zamiast SRAM 4.0 i 5.0 teraz będzie sx4 i sx5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.