MMMAAACCC7 Napisano 17 Kwietnia 2011 Napisano 17 Kwietnia 2011 mam okazję kupić za niewielkie/wielkie [sami ocencie] pieniądze rower bulls dh pojawia się pyatnie czy ten rower ma przeznaczenie tylko dh [co sugerowałaby nazwa] czy tez w xc powinien dobrze służyć? sprzedam rower marki bulls dh 13.04.2011 14:54witam serdecznie mam na sprzedasz rower marki buls DH rower jest w stanie 5- poniewazma rysy od pancerzy i drobnych kamyków i ma krzywe kolo tylnie ale dam drugą obręcz całkiem prostą moja cena to 300zl do małej negocjacji zapraszam do chojnic na jazdę próbną i o czywiście zapraszam do kupna bo naprawdę warto dodam jeszcę że ma amotryzator przedni o skoku 150mm i rama jest aluminiowa w polowie wahacz jest stalowy poto żeby rama nie zostala w żaden sposub uszkodzona a o to to ogłoszenie
Bombell Napisano 18 Kwietnia 2011 Napisano 18 Kwietnia 2011 Z tego co kojarzę to rower klasy market. A info z przednim amortyzatorem raczej mocno przesadzone. Zero info o jakichkolwiek komponentach więc sobie odpuść raczej.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.