Skocz do zawartości

[stojak] montażowy

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam, byłem dzisiaj w decathlonie i zauważyłem bardzo ciekawy patent... stojak działa na zasadzie dźwigni i podobno skutecznie unieruchamia rower... spotkał się już ktoś z czymś takim?? jak ze stabilnością?? kosztuje ok 30zł, ramę przed porysowaniem chroni gruba warstwa gumy...

6a18692d8101f676m.jpg

1706e228a7ed176dm.jpg

Napisano

A ja zaopatrzyłem się w stojak z tej aukcji: http://www.allegro.pl/item181159601_najlep...erowy_fvat.html Skorzystałem z tego, że rodzice byli akurat w Warszawie i przywieźli mi to autem ^_^. Stojak - świetna rzecz. Ten jest jednak troszkę chybotliwy i wygląda na delikatny*, ale w 100% spełnia swoje zadanie.

Mogę go polecić z czystym sumieniem.

*delikatny - w takim rozumieniu, że nie odważyłbym się wsiąść na rower postawiony na stojaku, poza tym super.

• 2 tygodnie później...
Napisano

Jako,że dostałem pytanie na PW o wymiary stojaka (odp. wysłana) to pozwolę sobie wkleić opis całości na fotce załączonej poniżej. Może ktoś będzie chciał spróbować coś takiego sklecić.

stojakwymiarymm9.th.jpg

• 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
Napisano
ja zrobiłem sam sobie stojak na rower, koszt 0 zł wygląd niemal identyczny jak stojaka z powyższej aukcji allegro. B)

pzdr :D

Szczęściarz. Ja niestety musze polegać na pracy innych. :D

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...