PopaY Napisano 17 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2011 Witam. Czy ktoś posiada odzież rowerową firmy 4F? Mam na myśli podstawowe koszulki i spodenki tej firmy, takie jak np. te http://www.sportmaxx.pl/product-pol-2324-MESKA-KOSZULKA-ROWEROWA-4F-AMBITION-RKM-2-KOL-.html http://www.sportmaxx.pl/product-pol-2328-MESKIE-SPODENKI-ROWEROWE-4F-DORN-RSM.html Czy one do nieekstremalnych wycieczek się nadadzą? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lipstein Napisano 18 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2011 Mam troszkę ubrań owej firmy, nie mówię tu tylko i wyłącznie o ubraniach typowo rowerowych. Oprócz kurtki z membraną, czapki z daszkiem, t-shirtów, śpiwora i różnych innych produktów mam m.in. czarną koszulkę rowerową luźną (nie znoszę tych obcisłych). Wszystkie produkty są użytkowane bez oszczędzania i już od długiego czasu. Uważam, że są to produkty naprawdę dobre jakościowo, wygodne i co najważniejsze stosunkowo niedrogie. Na bank się nie zniszczą podczas nieekstremalnych wycieczek, a i podczas tych bardziej ekstremalnych podejrzewam, że się spiszą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PopaY Napisano 18 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2011 Bardzo dziękuję za rzetelną opinię Pomogła mi ona w wyborze, chciałem w miarę tanio, ale nie najgorzej i chyba dobrze zrobię wybierając właśnie tą odzież (na początek). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nexus6 Napisano 18 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2011 Koszulkę podana w linku mam od roku. Prana kilkadziesiąt razy, nie mechaci się, nitki wszystkie trzymają. Odprowadzanie potu bardzo dobre. Posiada wszytko co rowerowa koszulka posiadać powinna: przedłużany tył, kieszonki, wszyta taśma zapobiegająca ściąganiu, elementy odblaskowe. Po bokach wstawki z cieńszego materiału. Polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PopaY Napisano 18 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2011 Zakupiłem dwie koszulki z tej firmy, a mianowicie: krótki rękaw: http://www.axel-sport.pl/meska-koszulka-rowerowe-4f-blue-rkm001-rze-ow.html długi rękaw: http://www.axel-sport.pl/nowa-koszulka-rowerowe-4f-cooldry-rzeszow-m-red.html Wg Waszych opinii będę zadowolony, czyli jednak nie tylko drogie rzeczy są dobre Dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lipstein Napisano 19 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 Jestem pewien, że będziesz zadowolony. Jak już troszkę pojeździsz w nowych ciuszkach i sprawdzisz je w różnych warunkach to skrobnij jakąś recenzję. Przyda się tym co już posiadają ciuszki 4F jak i potencjalnym nowym nabywcom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PopaY Napisano 19 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 Postaram się coś napisać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mlodziutki Napisano 20 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2011 Mam pytanie gdzie można znalezc tabele rozmiarów tych koszulek ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nexus6 Napisano 20 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2011 Hmmm.. na stronie producenta? klik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sonix Napisano 21 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2011 Hmmm troszeczkę się spóźniłem z odpowiedzią, ale posiadam już dwa sezony koszulkę tej firmy z długim rękawem i muszę przyznać, że materiał jak i same wykonanie jest całkiem dobre. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bisette Napisano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2011 Witam zastanawiam się nad kurtką tej firmy - techniczną model Touch - http://4fsklep.pl/kurtka-touch-4f.html - parametry wydają się być bardzo dobre. Czy sądzicie, że to dobry wybór? Pytam, bo poczytałam trochę na forach o produktach tej firmy - no i muszę przyznać, że dużo jest opinii negatywnych. Nie wiem z czego to wynika, może firma działająca na rynku już od paru lat na początku zaliczyła wtopy? A może Polacy nigdy nie będą zadowoleni z czegoś w 100%? Pozdrawiam Bisette Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rradek5 Napisano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2011 Nie wiem jak koszulka . Ale spodenek nie polecam . Moj kolega kupil je 2 tygodnie temu i zaluje . Az takie tanie nie sa . Moj brat kupil za 89zł spodenki na ramiaczka z wkladka firmy b'twin . W decathlonie i bardzo je chwali . Napewn osa lepsxze od spodenek 4F i najlepiej kupic spodenki na ramiaczka . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bisette Napisano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2011 Spodenki na ramiączka wyjątkowo sobie odpuszczę Ale dziękuję za opinię. Bisette Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rradek5 Napisano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2011 http://www.forumrowerowe.org/topic/92010-buty-jakie-dla-amatora/page__st__40 HelP moj temat . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kojot15 Napisano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2011 Od tygodnia jeżdżę w takim zestawie i złego słowa nie mogę powiedzieć. Mój pierwszy zestaw rowerowy ciuchów, 130zł z przesyłką na alledrogo. Bardzo dobra wersja budżetowa, nic lepszego nie zmalałem w tej cenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
supergdynia Napisano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2011 Polecam 4F. Akurat mam plecak Prolight rowerowy i 2 koszulki. Wykonane bardzo fajnie i w dobrej cenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daro77 Napisano 21 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2011 Mam koszulki spodenki i plecak. W koszulce jeździ też moja dziewczyna i kolega. Wszyscy sobie bardzo chwalimy. Takie: http://allegro.pl/meska-termoaktywna-koszulka-rowerowa-4f-rozm-m-i1671580669.html http://allegro.pl/4f-meskie-spodenki-na-rower-rowerowe-l-i1665890885.html Jestem na tyle zadowolony że dokupię od nich jeszcze jedne spodenki i koszulkę na zmianę i może coś przeciwdeszczowego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubas33 Napisano 21 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2011 Ja dzisiaj kupilem koszulke termoaktywna na dlugi rekaw za 49 zl zobaczymy jak sie bedzie sprawowac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pavvel Napisano 21 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2011 Nie mogę narzekać na koszulki z 4F, oprócz jednego - podczas jazdy otwarła mi się kieszeń na plecach (tzn "puścił" zamek w środku). Tylko raz, ale teraz odczuwam pewien dyskomfort. Nie była przeładowana więcej, niż zwykle. Poza tym, wszystko ok:) P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brt0555 Napisano 21 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2011 A jak wypadaja w porownaniu do marki Crivit-ta z lidla, bo jestem ciekaw, ceny niektorych rzeczy podobne, wiec ciekaw jestem jak wypadaja pod wzgledem jakosci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gello1 Napisano 21 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2011 ja 4F już prałem kilkanaście razy i zero zużycia. Wyglądają jak nowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
supergdynia Napisano 24 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2011 Czy prał ktoś z was już te koszulki ręcznie? BO na moich dwóch jest napis: NIE PRAĆ RĘCZNIE. Hehe nie wiem czemu ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qamal Napisano 24 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2011 Zazwyczaj piszą zeby nie prac w pralce Chyba cos im sie pomylilo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.