hardziak Napisano 17 Kwietnia 2011 Napisano 17 Kwietnia 2011 71kg, 177cm do 2000zł Sam nie znam sie za bardzo na rowerach i osprzęcie dlatego przybywam z pytaniem do was. Rower służyć ma do jazdy po mieście, lasach, przełajach i co tam sie jeszcze trafi. Ogólnie rzecz ujmując rekreacyjnie, a nie wyczynowo. Jaki rower moglibyście mi polecić/zaproponować w tej cenie? Znalazłem pewien egzeplarz. Co moglibyście mi powiedzieć o nim? http://esklep.intersport.pl/pl/product/65135/rower-genesis-element-x30-d-4025965 Słyszałem, ze moze i genesis to nie jest jakas super znana firma ale za np. Gianta z tym osprzetem musialbym zaplacic z 3500zl. Czy to prawda?
hardziak Napisano 20 Kwietnia 2011 Autor Napisano 20 Kwietnia 2011 Nikt nie pomoże? :/ Moze jednak celowac bardziej w marki typu Giant, Kelly's, Unibike, Merida czy Kross? Z 2 strony jednak nie znając sie na osprzęcie to jak szukanie igły w stogu siana ;/
jfd Napisano 20 Kwietnia 2011 Napisano 20 Kwietnia 2011 Nikt nie pomoże? :/ Moze jednak celowac bardziej w marki typu Giant, Kelly's, Unibike, Merida czy Kross? Z 2 strony jednak nie znając sie na osprzęcie to jak szukanie igły w stogu siana ;/ Widzisz, jestes zbyt nowy, mi tez nikt nie odpowiedzial na oba posty...:/
Mod Team Franio Napisano 20 Kwietnia 2011 Mod Team Napisano 20 Kwietnia 2011 Chłopaki, wystarczy użyć szukajki czy nawet poczytać w tym dziale, bo takich tematów było już naprawdę mnóstwo.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.