rmn1 Napisano 17 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2011 Jak w temacie. Od jakiegoś czasu przeszukuje allegro i nie mogę znaleźć nic ciekawego w tej cenie. Wymagany rozmiar to 20-20,5" (mam 192cm) Teraz mam 19,5 i trochę wydaje mi się z mała. Chciałby, żeby rama ważyła do 1700g, da się tak w tej cenie? Oczywiście wole lepszą używkę niż nową "gorszą". Nie pali mi się, i mogę czekać. Oczywiście rama musi mi się podobać, ale to już wiadomo. Podobają mi się giant xtc2 i kellys sabotage, do takich mógłbym dopłacić 50zł Macie jakieś propozycje? Może ktoś chce sprzedać xtc2? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sPiDy Napisano 17 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2011 polecam właśnie xtc 3 tylko że 2011 r. sam mam takiego - cały rower waży 12.6 kg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rmn1 Napisano 17 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2011 kasa:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lyndowss Napisano 17 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2011 Ja się przykleję do tematu. Chciałbym zakupić ramę 17" bądź 16". Najlepiej w kolorze czarnym, ale innymi kolorami nie pogardzę. Chce aby była potrójnie cieniowana i ze stopu aluminium 7005 T6 Żeby można było zamontować w niej hamulce hydrauliczne i pancerze do nich. Miała sportowa geometrię do XC. To tyle. Mój wzrost to 172. Czekam na jakieś propozycje. Oczywiście do 400zł. Zapomniałem dodać, że powinna mieć stery zintegrowane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rmn1 Napisano 17 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2011 Akurat takich małych jest więcej a allegro. Więc to nie problem coś znaleźć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lyndowss Napisano 17 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2011 Nie chcę tylko patrzeć na allegro. Jakieś strony, sklepy internetowe czy coś takiego. Chodziło mi tez o jakieś konkretne propozycje. Nie znalazłem jeszcze takiej, która spełniałaby moje oczekiwania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rmn1 Napisano 18 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2011 A co myślicie o ramie 19" przy 190cm? Mostek mam 120mm. ustawiony na - (ale jest chyba postopadły do sterówki) i niemal prostą kierownice. Obecnie przy 19,5" mam od obejmy do prętów siodła 23cm, przy tej 19" musiało by to być 25-27cm. Nie za dużo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rmn1 Napisano 19 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 Tak wyglądam na 19,5": link Rower jest za mały czy oki? Bo nie mam za bardzo porównania co do wygody w mtb. Ze 3 lata śmigam na tym kellyssie, i nic mnie nie boli;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubek20 Napisano 19 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 Jeśli nic ciebie nie boli, wygodnie ci się jeździ to ramka w takim rozmiarze jest OK, ja bym nie kombinował bo mogło by okazać się, że trafisz na zły rozmiar. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.