Skocz do zawartości

[ Rower ] Pierwszy prawdziwy :) pomoc w wyborze.

H3rbatnik

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Dzień dobry.

Witam wszystkich, chciałbym prosić Was o pomoc w wyborze roweru. Do tej pory jeździłem na makrokeszu za 600 złotych, przyjemne to nie było i nadszedł czas na coś nowego. Zaznaczę że mam 178 cm wzrostu i 75 kg wagi, rower będzie używany zarówno na ścieżkach, asfalcie, ubitych drogach jak i w lesie. Jeżeli chodzi o las to bez żadnego skakania, rozpędzania się po nim jednak chciałbym aby poradził sobie z korzeniami, piachem więc wydaje mi się że cross odpada, ze względu na większe koła, węższe opony . Mój budżet to 1800 złotych, nie potrzebuję " tarczówek " w tej cenie. Owszem, lubię różnicować sobie tempo ale to na prostych drogach.

Co proponujecie ? Sam zastanawiam się nad takim modelem: http://www.giant-bicycles.com/pl-pl/bikes/model/revel.1/7730/45593/ Jakie macie inne propozycje ?

Dziękuję za pomoc, pozdrawiam.

Napisano

Jak dla mnie odradzam Ci ten model (rower). Za tą cenę możesz spokojnie znaleźć dobry rower jak Level A2,A4,A6. Znajdę coś to dam link

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...