grzegorzkm Napisano 24 Kwietnia 2011 Napisano 24 Kwietnia 2011 ja rowniez dziekuje wszystkim uczestnikom wycieczki za towarzystwo i atmosfere , bylo super, tym bardziej ze to byla 1 moja taka wyprawa a 125 km ktore zrobilem jest moim rekordem (jak na razie)jednak ostatnie 20km to byla walka z organizmem ktory domagal sie juz odpoczynku. Oczywiscie pisze sie na nastepna wycieczke Aha , sorki za poganianie .
82koval Napisano 24 Kwietnia 2011 Napisano 24 Kwietnia 2011 Ja również dzięki za wypad początek sezonu mnie również wdał się we znaki i od 100km było coraz ciężej, a droga już od Murcek do Wesołej dłużyła mi się troszkę na liczniku wybiło 145km no następna wyprawa będzie już w trakcie sezonu więc powinno być tylko lepiej także do następnego pozdro!
Mordiz Napisano 24 Kwietnia 2011 Napisano 24 Kwietnia 2011 Grzegorz, ważne że dałeś radę Zobaczysz, że następne jazdy będą zupełnie inne. Poznałeś swój organizm, więc teraz pewnie będziesz miał ochotę na zaatakowanie znacznie większego dystansu
Claudec Napisano 24 Kwietnia 2011 Napisano 24 Kwietnia 2011 Ja również dziękuje za wypadzik, na liczniku miałem 125,75km Ostatnie 10km to już była męczarnia i widok spadającej średniej Moje fotki: https://picasaweb.google.com/claudecc/KatowicePszczyna#
ursusek Napisano 24 Kwietnia 2011 Napisano 24 Kwietnia 2011 Moje fotki - https://picasaweb.google.com/103087940665702510902/Pszczyna?authkey=Gv1sRgCNjb1IuEsd2hdQ&feat=directlink
bros Napisano 24 Kwietnia 2011 Napisano 24 Kwietnia 2011 Ależ się Was nazbierało!No i >120km na początek sezonu to konkretny dystans;) Fajnie, że są chętni do jazdy:) Oby w sezonie również utrzymała się podobna tendencja;) P.S. Janek gratuluje zakupu kasku:) Oby nigdy się nie przydał
ursusek Napisano 25 Kwietnia 2011 Napisano 25 Kwietnia 2011 Ależ się Was nazbierało!No i >120km na początek sezonu to konkretny dystans;) Fajnie, że są chętni do jazdy:) Oby w sezonie również utrzymała się podobna tendencja;) P.S. Janek gratuluje zakupu kasku:) Oby nigdy się nie przydał Nikt się nie spodziewał aż tak wielkiej frekwencji Piotrek czas najwyższy aby zainwestować w swoje bezpieczeństwo,myślę że kask to podstawa.
bajtourka Napisano 25 Kwietnia 2011 Autor Napisano 25 Kwietnia 2011 U mnie 117km było:) W pociągu prawie, że zasnęłam ale tak naprawdę, największym dla mnie wyzwaniem były schody w domu Murzynek się udał, pychotka! ja 7mego na Jurę się nie wybiorę bo będę w górkach, ale kto wie może jak się rozpędzicie to i na Pietraszonke zajedziecie... Pozdrowerki:)
ursusek Napisano 25 Kwietnia 2011 Napisano 25 Kwietnia 2011 Jura to była tylko taka lużna propozycja,nie koniecznie będzie to jura,może jakiś wypadzik w góry.Wszysto jest uzależnione od kolegów jakie będą mieli pomysły .Marysiu 7mego maja wybierasz się w góry rowerkiem ?.Pozdrówka
bajtourka Napisano 25 Kwietnia 2011 Autor Napisano 25 Kwietnia 2011 Bez rowerqa. Na taki przed IGRowy rajd;) chociaż kto wie... może wezme dwukołowca, byłoby o wiele ciekawiej Łoo , kiedy zdąrzyliście nacykać tyyyyle fotek
ursusek Napisano 25 Kwietnia 2011 Napisano 25 Kwietnia 2011 Szkoda że Cię 7mego nie będzie,bez "sierotki" Marysi to już nie będzie to samo .Najbliższe plany to przede wszystkim trening,a 30-go kwietnia masa krytyczna w Sosnowcu.Muszę napisać nowy wątek odnośnie 7-go maja,mam nadzieję że będzie odzew od bikerów którzy byli w Pszczynie.
Dentka666 Napisano 25 Kwietnia 2011 Napisano 25 Kwietnia 2011 To jak spotykamy się jutro ? pod RTV AGD albo również dino
bajtourka Napisano 25 Kwietnia 2011 Autor Napisano 25 Kwietnia 2011 Mógłby ktoś z posiadaczy GPSa wrzucić przebieg traski? Byłoby suuuuuper! Trasa naprawdę warta powtórzenia
ursusek Napisano 25 Kwietnia 2011 Napisano 25 Kwietnia 2011 Mógłby ktoś z posiadaczy GPSa wrzucić przebieg traski? Byłoby suuuuuper! Trasa naprawdę warta powtórzenia Proszę bardzo http://www.navime.pl/trasa/1894 Można kiedyś się pokusić...... http://www.navime.pl/trasa/1899 http://www.navime.pl/trasa/1901
MlodyBarney Napisano 25 Kwietnia 2011 Napisano 25 Kwietnia 2011 To może najpier Masa w Sosnowcu nigdy nie byłem na takiej imprezie:) Kto jedzie "od nas" do kogo mógłbym się podczepić? Ile to km?
ursusek Napisano 25 Kwietnia 2011 Napisano 25 Kwietnia 2011 To może najpier Masa w Sosnowcu nigdy nie byłem na takiej imprezie:) Kto jedzie "od nas" do kogo mógłbym się podczepić? Ile to km? Ja z kolegą jedziemy,dogadamy się co i jak,jak chcesz możesz się podłączyć Z Katowic to rzut beretem,z tego co wyczytałem z Sosnowca będzie przejazd do Dąbrowy Górniczej,a potem to już powrót do domu.W każdym razie to raczej rekraacja,myślę że spotkamy tam znajome twarze
82koval Napisano 25 Kwietnia 2011 Napisano 25 Kwietnia 2011 a moze zamiast masy to: http://www.trzebinia.pl/index.php?id=608 ? myślę, że również ciekawe jak nie ciekawsze oczywiście jak juz ustalona masa zagłębiowska to też się wstawie raczej
Mordiz Napisano 25 Kwietnia 2011 Napisano 25 Kwietnia 2011 7 gdzieś bym się wyrwał trasa >150 jak najbardziej. W takim gronie to każdy dystans przyjemny. Możemy gdzieś pojechać i wracać pociągiem lub całą trasę przejechać. Jak ktoś ma ciekawe miejsce do odwiedzenia to zakładać temat i zbieramy ekipę
MlodyBarney Napisano 25 Kwietnia 2011 Napisano 25 Kwietnia 2011 Ja bym się pokusił zaliczyć jakiś szczyt:P Ale ja młody jestem i nie mam zdania więc się dostosuje:P
ursusek Napisano 25 Kwietnia 2011 Napisano 25 Kwietnia 2011 a moze zamiast masy to: http://www.trzebinia.pl/index.php?id=608 ? myślę, że również ciekawe jak nie ciekawsze oczywiście jak juz ustalona masa zagłębiowska to też się wstawie raczej Mariusz ten rajd z Krakowa do Trzebini to moze i fajna rzecz,ale obawiam się że bedzie tam dużo dzieci i tempo konduktu pogrzebowego,jest to zdecydowanie zbyt wolno,nawet jak dla mnie .Pozostańmy przy masie w Sosnowcu w dniu 30-go kwietnia. Niechaj ktoś napisze nowy wątek co do dnia 7-go maja,my z kumplem się dopasujemy,nam w zasadzie każda wycieczka pasuje.Mamy wprawdzie kilka pomysłów,ale nie koniecznie musimy tam jechać gdzie akurat my mamy ochotę.Chętnie poznamy inne trasy gdzie jeszcze nie byliśmy.Może to być asfalt,lub teren,górskie szlaki raczej nie dla mnie,chyba że jakiś lajtowy .Byłoby super gdyby znów zebrała się ekipa z Pszczyny .Pozdrówka.
82koval Napisano 26 Kwietnia 2011 Napisano 26 Kwietnia 2011 Mariusz ten rajd z Krakowa do Trzebini to moze i fajna rzecz,ale obawiam się że bedzie tam dużo dzieci i tempo konduktu pogrzebowego,jest to zdecydowanie zbyt wolno,nawet jak dla mnie .Pozostańmy przy masie w Sosnowcu w dniu 30-go kwietnia. w sumie masz rację, to raczej rodzinny rajd. Bardziej chodziło mi o trasę bo ciekawsza ale trasę można zrobić innym razem to wstępnie zostaje masa w Sosnowcu. Co do 7 maja to jeszcze nie wiem jak będę czasowo stał. Ale to jak będzie konkretna propozycja to się dopiero wypowiem
srebrny ford Napisano 26 Kwietnia 2011 Napisano 26 Kwietnia 2011 30 kwietnia Masa w Sosnowcu to bardzo dobry pomysł.Trasa przejazdu samej Masy to tylko 13 km,lecz jak komuś mało to można wcześniej machnąć np pętlę wokół Pogorii.
bajtourka Napisano 26 Kwietnia 2011 Autor Napisano 26 Kwietnia 2011 Dzięki ursusek za linki Miałam zapisane w kalendarzyku, że rowerek Kraków- Trzebinia 30stego, a Wy tu piszecie, że można spodziewać się tempa konduktu pogrzebowego i że Masa w Sosnowcu ciekawsza hm hm, ciekawe na co się skuszę, ogólnie fajnie, że teraz już wiosna na dobre i jest w czym wybierać
SGhost Napisano 27 Kwietnia 2011 Napisano 27 Kwietnia 2011 Sorki, ze tak OT, ale widzę, że tu tez nie wiele osób z tych co pisały były na masie. Na masie tez nie macie się co spodziewać tempa, to raczej przejazd przez miasto, promujący rower jako ruch uliczny, po prostu. Wiec tempo 10/15km/h trasa około 15km, towarzystwo od lat 3 do 93 . Wycieczka fajnie wam się udała, tez śledziłem temat, ale praca w ten dzień, po za tym , mój największy dystans w tym sezonie to 60km, i nie wiem czy bym podołał , może jak siodełko wymienię, i masażystkę szyi znajdę .
Mordiz Napisano 27 Kwietnia 2011 Napisano 27 Kwietnia 2011 SGhost, na ostatniej wycieczce wielu rowerzystów przejechało w tym sezonie parędziesiąt kilometrów. Dla niektórych dojazd do samej Pszczyny był rekordem życiowym i dali jeszcze radę wrócić Co do masy to każda wygląda tak samo. Tempo spacerkowe, trzeba to brać jako paradę a nie trening
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.