Mordiz Napisano 22 Kwietnia 2011 Napisano 22 Kwietnia 2011 No to bardzo fajna grupka W takim peletonie to w godzinkę śmigniemy
ursusek Napisano 22 Kwietnia 2011 Napisano 22 Kwietnia 2011 Peletonik niezły się uzbierał .Nic tylko smarować łańcuchy,pakować plecaki,karty kredytowe w kieszeń i w drogę .Jak jutro macie zamiar się ubrać ?,krótkie czy długie spodnie ?.
Mordiz Napisano 22 Kwietnia 2011 Napisano 22 Kwietnia 2011 Rano założę potówkę z długim rękawem a na to koszulkę z krótkim. Pewnie z czasem będzie striptiz do krótkiego Spodenki krótkie. Dzisiaj muszę zapas dętek zrobić, wczoraj wybebeszyłem ostatnią. Do plecaka woda, batoniki , banany i narzędzia
grzegorzkm Napisano 22 Kwietnia 2011 Napisano 22 Kwietnia 2011 ja tez sie zjawie pod teatrem , z braku czasu pojade z wami ok 2,5 -3 godz. w jedna strone a pozniej bede wracal sam , zal mi odposcic taka wycieczke wiec przynajmniej troche razem pojezdzimy
ursusek Napisano 22 Kwietnia 2011 Napisano 22 Kwietnia 2011 Jak dobrze popedałujemy to może zaliczysz Pszczynę .Tak całkiem poważnie to jutro raczej nie będziemy się forsować,wszak to początek sezonu i z kondycją,a raczej wytrzymałością różnie może być .Miło że będziesz,będzie okazja się poznać i porozmawiać.Do zobaczyska jutro
82koval Napisano 22 Kwietnia 2011 Napisano 22 Kwietnia 2011 Jak dobrze popedałujemy to może zaliczysz Pszczynę .Tak całkiem poważnie to jutro raczej nie będziemy się forsować,wszak to początek sezonu i z kondycją,a raczej wytrzymałością różnie może być .Miło że będziesz,będzie okazja się poznać i porozmawiać.Do zobaczyska jutro No no bez forsowania mi tu tempa ja dopiero początki w tym roku, także chciałbym dojechać i wrócić
Mordiz Napisano 22 Kwietnia 2011 Napisano 22 Kwietnia 2011 Co prawda zimę prześmigałem i forma bardzo dobra. No ale wczoraj i dzisiaj ostre treningi więc jutro pewnie będę dętka : ) Zapowiada się całkiem przyjemne grono.
ursusek Napisano 22 Kwietnia 2011 Napisano 22 Kwietnia 2011 Kilka razy w zimę wyskoczyłem na rowerze,nawet wtedy gdy napadało dużo śniegu .Nawet fajnie się jeżdziło póki nie było silnego mrozu i nie zaczeli sypać piaskiem chodników.Przez ten piach zajechałem sobie napęd,łańcuch trzeba było wymienić.Dzisiaj trochę pokręciłem aby nie wyjść z wprawy,ale muszę przyznać że kiepsko z formą Co tu dużo gadać,do zobaczenia jutro .Wszystko przygotowane,pogoda zapowiada się fantastyczna,mam tylko nadzieję że frekwencja dopisze .
MlodyBarney Napisano 22 Kwietnia 2011 Napisano 22 Kwietnia 2011 Haha ja już zaczynam rowerek szykować W sumie boje się lekko o formę na razie w tym roku 1 tyś zaliczony w sumie to dzisiaj:D z czego w ostatnim miesiącu najwięcej. 100km to bardzo ładna liczba. Kurde muszę wziąć duży plecak bo mały został mi na działce Ma ktoś z was pompkę co by ogarnęła preste? bo jak nie to muszę jeszcze do garażu rano skoczyć
Mordiz Napisano 22 Kwietnia 2011 Napisano 22 Kwietnia 2011 Jak coś to będę miał pompkę pod prestę nawet 2 dętki ( tak na wszelki wypadek ). Skuwacz do łańcucha też wezmę. MlodyB, skoro tysiączek już za Tobą to jutro będzie spoko Jedziemy turystycznie więc nie ma co się spinać. Będzie miło i świątecznie ( nie brać jajek ! ) )
MlodyBarney Napisano 22 Kwietnia 2011 Napisano 22 Kwietnia 2011 Ja muszę wziąć dwa:P wiadomo:D Co swoje to nie rusz...
bajtourka Napisano 22 Kwietnia 2011 Autor Napisano 22 Kwietnia 2011 Heh, mi zostaje wziąć słomiany koszyczek i święconki:D a ja niedawno z rowerqa wróciłam, i widzę, że tak Młody B powątpiewa w swoje siły... A ja dziś dopiero drugi raz w tym roku na bajku... A tempo teoretycznie dostosowuje się do najsłabszego ogniwa, czyli do mnie więć spokojnie spokojnie aaa, ja też biorę mały plecaczek, bluzkę termoaktywną na rano, pod spód z krótkim, a co do spodenek jestem pewna, że tylko krótkie wchodzą w grę do zobaczyska peletoniku:) idę spać grzecznie
MlodyBarney Napisano 23 Kwietnia 2011 Napisano 23 Kwietnia 2011 No to ludzie za godzinkę się widzimy!
ursusek Napisano 23 Kwietnia 2011 Napisano 23 Kwietnia 2011 Pszczyna zaliczona .Dzękuje wszystkim uczestnikom dzisiejszej wycieczki,było super,aczkolwiek mam świadomość że byłem czerwoną latarnią .Szczególne podzękowania dla Marysi bo to w sumie była jej inicjatywa.Miało nas być ośmiu a było czternastu,chyba nikt się nie spodziewał że będzie nas aż tylu .Zapodajcie swoje maile na priva to podeślę fotki,nie ma ich zbyt wiele,nie w głowie było mi robienie fotek,walczyłem ze swoimi słabościami,ale pod koniec wyprawy czułem się już w miarę dobrze.Nie ulega wątpliwości że trzeba popracować nad wytrzymałością,od jutra w las i nie ma że boli . P.S.Marysia nie przypał murzynka
Mordiz Napisano 23 Kwietnia 2011 Napisano 23 Kwietnia 2011 Było baaaardzo przyjemnie Mój licznik zatrzymał się na 162 km
Moloch89 Napisano 23 Kwietnia 2011 Napisano 23 Kwietnia 2011 Było super,fajna trasa, praktycznie cały czas z górki więc sie fajnie jechało To co może następnym razem jakaś Jura?
ursusek Napisano 23 Kwietnia 2011 Napisano 23 Kwietnia 2011 Było super,fajna trasa, praktycznie cały czas z górki więc sie fajnie jechało To co może następnym razem jakaś Jura? Od jutra cały tydzień pracuję.30-go kwietnia wybieram sie na masę krytyczną do Sosnowca.W międzyczasie mam zamiar szlifowac formę bo jest kiepska.Od 5-go maja mam wolne,potem urlop.Myslę że w maju sie umówimy na wspólny wypadzik w okolice Ogrodzieńca,może ktoś z kolegów forumowiczów równiez się wybierze ?
MlodyBarney Napisano 23 Kwietnia 2011 Napisano 23 Kwietnia 2011 Ja bym się chętnie wybrał Ursusek, nie było źle;) ważne, że dojechaliśmy wszyscy:) Dzięki!
ursusek Napisano 23 Kwietnia 2011 Napisano 23 Kwietnia 2011 Tak sobie myślę że 7-go lub 8-go maja możemy się umówic na Ogrodzieniec.Zapodajcie jakieś propozycje kiedy komu pasuje.
MlodyBarney Napisano 23 Kwietnia 2011 Napisano 23 Kwietnia 2011 Ja się postaram dostosować ale wole 7, żeby 8 był na leczenie się po 7:P Ursusek poszła wiadomość z meilem na PW
intruz Napisano 23 Kwietnia 2011 Napisano 23 Kwietnia 2011 Było baaaardzo przyjemnie Mój licznik zatrzymał się na 162 km U mnie skromne 115 km, jeszcze pod koniec miałem kryzys i toczyłem się z prędkością 10-15 km/h
MlodyBarney Napisano 23 Kwietnia 2011 Napisano 23 Kwietnia 2011 Hehe... Ja pod koniec z kolegami Mordiz i Moloch89 przejechałem wszystkie możliwe czerwone światła... haha..
ursusek Napisano 23 Kwietnia 2011 Napisano 23 Kwietnia 2011 Wysłałem juz fotki dla dwóch kolegów,dajcie swoje maile na priva to podesle również innym.Uczynie to dopiero jutro bo na mnie juz czas,niestety musze wcześnie wstać do pracy.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.