Skocz do zawartości

[Tchibo] oferta rowerowa

tymooteusz

Rekomendowane odpowiedzi

W sklepie internetowym tchibo.pl pojawiła się w ostatnich dniach oferta przeznaczona dla rowerzystów.

Szeroki wybór wystawionych do sprzedaży artykułów pozwala na znalezienie dla każdego z nas interesującej nas rzeczy.

Jaka jest Wasza opinia o produktach sygnowanych logiem Tchibo. Warto kupić, czy też nie warto?

Mnie zainteresowała kurteczka softshellowa za 179 PLN i tak się zastanawiam czy warto ją kupić, czy też poszukać produktu bardziej znanego producenta odzieży rowerowej.

Będę wdzięczny za wszelkie opinie

pozdrawiam

Znając życie pewnie ta kurtka jest robiona w tej samej fabryce co markowe rzeczy, tyle nalepka z logo producenta powoduje wzrost ceny kilkakrotnie. Z tego co się orientuje już ktoś na forum wypowiadał się na temat tej kurtki szczerze ją polecając, zresztą w sklepie Tchibo czasami można dorwać bardzo fajne rzeczy w niskich cenach.

W sklepie internetowym tchibo.pl pojawiła się w ostatnich dniach oferta przeznaczona dla rowerzystów.

Szeroki wybór wystawionych do sprzedaży artykułów pozwala na znalezienie dla każdego z nas interesującej nas rzeczy.

Jaka jest Wasza opinia o produktach sygnowanych logiem Tchibo. Warto kupić, czy też nie warto?

Mnie zainteresowała kurteczka softshellowa za 179 PLN i tak się zastanawiam czy warto ją kupić, czy też poszukać produktu bardziej znanego producenta odzieży rowerowej.

Będę wdzięczny za wszelkie opinie

pozdrawiam

Kupiłem tę kurteczke i jest świetna. Znakomicie chroni od wiatru, nie jest za gruba(o to mi chodziło bo mam podobną kurtke,ale grubsza na nizsze temperatury). Wykonana ok,ale wiadomo mam ja dopiero 3 dni wiec jak z wytrzymałoscią okaże sie w praniu. Rekawy odpinane i dzieki temu jak chcemy mamy fajna kamizelke(tez mi na tym zależało).Tył wydłuzony,tak wiec nerki osłoniete.Rękawy mają sciagacze na rzepy. Także u dołu kurtka ma ściagacz.

Co do reszty produktów,to bardzo fajnie wygladaja koszulki(ale juz nie miałem kasy i nie kupiłem). Spodenki przymierzałem,ale mi sie nie podobały. Pompka z manometrem też wygladała solidnie. Rekawiczki według mnie słabiutkie. Mysle ze warto tez zwrócic uwage na kaski. Są drozsze od tych z Lidla,ale wygladały całkiem fajnie.

Kolega kupił większość rzeczy tam rowerowych - większość zwrócił - bo są niskiej jakości zostawił tylko sobie bielizne. Także nie polecam .

Polecam za to oferte lidla która będzie 26.04.2011r. ta oferta jest warta obejrzenia a nie jakieś tchibo hahahaha - tam idzie się napić kawy :D

Kolega kupił większość rzeczy tam rowerowych większość zwrócił - bo są niskiej jakości zostawił tylko sobie bielizne. Także nie polecam .

Czy mógłbyś nieco konkretniej napisać o tej "niskiej jakości"? Co właściwie jest niskiej jakości: Tkaniny, szycie, dodatki..?

Jakoś nie przekonuje mnie stwierdzenie "kolega kupił i zwrócił". Jeśli to jest jedyny Twój argument przeciwko, to jest nieco płytki. Pomijam już fakt, że wiedza z drugiej ręki to nie to samo co empiria...

Żeby nie została w sieci ta bzdura kolegi, napiszę i sprostuję. Otóż ciuchy z oferty Tchibo są bardzo wysokiej jakości. Są wykonane z doskonałych tkanin, świetnie odszyte (równo, z dbałością o detale itp). Uszyte są "na ludzi", czyli nie ma kiksów z np. za krótkimi czy za wąskimi rękawami. Są godne polecenia. Ciężko je porównać np z Lidlowymi, bo są po prostu inne. Nie mniej jednak, na pewno w kategorii cena/jakość dostały by w testach wysoką ocenę.

BTW uprzedzając pytania: Tak, jestem właścicielem Tchibo i zależy mi bardzo na sprzedaży tych koszulek i gaci...;)

Nie pisałem tutaj swojej opini tylko kolegi :D

Do niczego tu nikogo nie zmuszam ani o nic nie posądzam //// btw :D

I właśnie o to chodzi, byś na przyszłość przedstawiał SWOJE opinie, poparte doświadczeniem i znajomością tematu, a nie dywagacje stryja Ździcha.

Jedną kurtkę biegową zakupiłem dwa lata temu i używam jej do dziś a sprawdza się rewelacyjnie tą obecną za 179zł również zakupiłem i mam ją zaledwie trzy dni ale jest rewelacyjna i tak jak ktoś tu napisał ciuchy tchibo są naprawdę dobrej jakości i do tego nie wiele kosztują.

Co powiecie na ten kask z Tchibo ?

http://www.tchibo.pl/Kask-rowerowy-wykonany-technologia-in-mould-p400007931.html

z wysylka wyjdzie w okolicach 120zł

czy jakościowo lepszy jest np ten kellys sprit 4 ?

http://allegro.pl/kask-rowerowy-kellys-spirit-4-kolory-model-2011-i1561902094.html

jest jeszcze jakas pompka z manometrem za 40zł ( 170g ) - warto ?

http://www.tchibo.pl/Minipompka-dwudrozna-p200023662.html

chciałbym jeszcze wziac te rogi przy okazji bo cena to chyba wszedzie podobna

http://www.tchibo.pl/Wielopozycyjne-chwyty-na-kierownice-p200023552.html

miał ktoś te szpeje ? nie rozsypią sie po roku ?

Kupiłem troche ciuchów na tchibo i sa calkiem przyzwoite ale nie wiem jak z takim rowerowym szpejem ? - pomoże ktoś ?

pozdr.

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...