Gość Piotr Napisano 15 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 Witam wszystkich serdecznie, mam taki problemik że nie wiem ile jest wart mój rowerek a mam zamiar go sprzedac Prosze o fachowa pomoc Rama dartmoor street fighter 15" stan db nie peknieta nie spawana Amortyzator rock shox tora 302 sl(powietrzna) 130mm skoku Korba truvativ husselfelt pedały author stan db suport na nowych łożyskach maszynowych Kiera ns x-up Mostek Tioga krótki Koło przod dm24 na piescie ns ktora ma luzy ale dozucam podobna prawie nowke Tył to jakiś alexrims na piescie shimano na maszynach kaseta 8 rzedów przerzutka shimano sora manetka alivio Hamulec przód to jakis hydrauliczny shimano na tarczy 203mm Hamulec tył tektro auriga comp 160mm Opony Przód Maxxis Lopes bling bling nówka dopiero założona z tyłu jakaś innova chyba do trialu dożucam jeszcze prawie nowego maxxisa high rollera Pozdrawiam i czekam na odpowiedż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
Gość Piotr
Witam wszystkich serdecznie, mam taki problemik że nie wiem ile jest wart mój rowerek a mam zamiar go sprzedac Prosze o fachowa pomoc
Rama dartmoor street fighter 15" stan db nie peknieta nie spawana
Amortyzator rock shox tora 302 sl(powietrzna) 130mm skoku
Korba truvativ husselfelt pedały author stan db suport na nowych łożyskach maszynowych
Kiera ns x-up Mostek Tioga krótki
Koło przod dm24 na piescie ns ktora ma luzy ale dozucam podobna prawie nowke
Tył to jakiś alexrims na piescie shimano na maszynach kaseta 8 rzedów przerzutka shimano sora manetka alivio
Hamulec przód to jakis hydrauliczny shimano na tarczy 203mm
Hamulec tył tektro auriga comp 160mm
Opony Przód Maxxis Lopes bling bling nówka dopiero założona z tyłu jakaś innova chyba do trialu dożucam jeszcze prawie nowego maxxisa high rollera
Pozdrawiam i czekam na odpowiedż
0 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.