heburion Napisano 15 Kwietnia 2011 Napisano 15 Kwietnia 2011 Ma ktoś jakiś patent w jaki sposób mogę dorobic to pokretło? śruba ma rozmiar cos pomiedzy 6 a 7mm, wiem ze w pokretle musza byc od dolu otwory na kulki zeby sie samo nie zakrecało w czasie jazdy. Wiem ze te pokretła sa takie same w każdym RS. Prosze o pomoc:D
enduroriderPL Napisano 16 Kwietnia 2011 Napisano 16 Kwietnia 2011 Kupić nowe w Harfie. Widziałem wersje domowe, ale to było z plexy i powiem szczerze, że nie wróże takim rozwiązaniom długiego życia. Niestety pokrętło po prostu trzeba kupić.
heburion Napisano 17 Kwietnia 2011 Autor Napisano 17 Kwietnia 2011 juz sie skontaktowalem z harfa, 45zl nowe z kompletem sprezyn i kulek, wiec sprawa sie rozwiazala
enduroriderPL Napisano 17 Kwietnia 2011 Napisano 17 Kwietnia 2011 To dobrze potaniało! OIDP to kiedyś było za 80
bodziekk Napisano 17 Kwietnia 2011 Napisano 17 Kwietnia 2011 No ja stówę w 2008 dawałem... ale za metalowe, plastikowe było wtedy chyba własnie za 45 zł.
skydancer Napisano 19 Kwietnia 2011 Napisano 19 Kwietnia 2011 Trochę off-top, ale dziś odpytałem Harfę o pokrętło regulacji tłumienia odbicia do Reby (to czerwone). Cena bardzo zachęca do zakupu, jedyne 79 PLN za kawałek aluminium Bardzo się ciszę, że kupiłem swojego amora w USA, sam go serwisuję i nie daję im zarobić. Cena tego pokrętła w USA - ok. 17 USD (<50 PLN)
enduroriderPL Napisano 19 Kwietnia 2011 Napisano 19 Kwietnia 2011 Niestety, takie drobne części, których de facto nie sposób dorobić to okazja dla dystrybutora żeby sobie odbić "dobre wyniki sprzedaży detalicznej" w PL.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.