pilus89 Napisano 15 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 Zbliża się sie maj i wolne wiec postanowiłem wypad rodziny do opola i tu pytanie raczej dla mieszkańców opola, czy w zoo można poruszać sie rowerem??? a jeśli nie to czy jest możliwość pozostawienia roweru gdzieś na terenie zoo. I jeszcze jedno jest coś ciekawego do zobaczenia w okolicy??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dynamic Napisano 15 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 Z tego co wiem to na teren zoo nie można wjeżdżać rowerem. Pred zoo na pewno jest jakieś strzeżone miejsce do pozostawienia sprzętu. A co do ciekawości to zapraszam już do mapy google Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sniper90r Napisano 15 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 W okolicach Opola dużo fajnych miejsc jest. Zależy jaką odległość planujesz od Opola pokonać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pilus89 Napisano 26 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2011 dowiedziałem sie od pracowników zoo ze po zoo nie wolno jeździć rowerami. Znacie jakieś bezpieczne miejsce w okolicach zoo gdzie można zostawić rower??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.