bestia256 Napisano 15 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 skrzywiły mi się zębatki na korbie.. i spada łąncuch ..Czy można je jakoś wyprostować czy kupić nowe.. Jakie polecacie.. CZy nadaje sie taka od zwykłego roweru.? Ps: rower do stuntu łańcuch spięty na krótko na biegach 2:1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal93 Napisano 15 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 Po 1 popraw nazwe tematu, bo pewnie wyladuje w koszu. Po 2 jaki to model korby? Jezeli koronki sa zdejmowalne to mozna probowac klepac, jesli nic z tego to wymiana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dynamic Napisano 15 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 ps; jak się zakłada konto to się regulamin czyta ! - a nie potem piszecie tematy niewiadomo jak skonstruowane Co do tematu wypowiem się jak podasz nazwę korby oraz model tego roweru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 15 Kwietnia 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 Jeśli wyprostujesz to i tak ich wytrzymałość znacznie spadnie i mogą się znów łatwo wykrzywić/złamać, ja bym wymienił zębatki, chociaż jeszcze zależy ile ich jest wygiętych i jaka to korba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 15 Kwietnia 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 Jeżeli stalowe to w zasadzie nic iim po prostowaniu nie powinno być alu zaraz sie złamią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enduroriderPL Napisano 16 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2011 Alu też można prostować i wcale się nie połamią od razu. Prostowałem swoje środkowe tarcze wielokrotnie i nigdy żadna nie pękła. Drugą kwestią jest, że po wygięciu/prostowaniu tarcza szybko się wygina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 16 Kwietnia 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2011 Mi w zasadzie o same zęby chodziło jakoś tak nie doczytałem, sam blat można prostować, jeszcze zalezy z jakiego kąta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomaler Napisano 17 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2011 bierzesz szweda i szwedem prostujesz sobie:P jak wytrzyma to spoko a jak nie to kupic nowe zebatki:P Sprobowac przeciez warto przed zakupem nowej czesci:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.