Mod Team safian Napisano 14 Kwietnia 2011 Mod Team Napisano 14 Kwietnia 2011 Cześć, tak się składa, że na święta jadę do rodziny do Staszowa i będę miał okazję zabrać ze sobą rower, jako, że wcześniej nie miałem okazji tam jeździć, więc nei mam zielonego pojęcia, jeżeli chodzi o jakiekolwiek trasy. Może jesteście w stanie polecić mi jakieś ciekawe trasy w terenie, może jakieś fajne podjazdy, czy inne atrakcje. Nie nastawiam się raczej na zwiedzanie, wolę wjechać na wielką górę, pstryknąć fotkę i polecieć dalej Może ktoś jest z samego Staszowa i byłby chętny się gdzieś wybrać? EDIT: Zapomniałbym - jak lepiej przejechać do Staszowa z Kielc? Przez Daleszyce i Raków, czy raczej Cmielnik/Szydłow, a może jakoś inaczej?
kosior Napisano 17 Kwietnia 2011 Napisano 17 Kwietnia 2011 Droga z Kielc przez Daleszyce, raków do Staszowa jest w bardzo kiepskim stanie. Jest to jedna wielka męka więc chyba lepiej jechać przez Chmielnik.
Mod Team safian Napisano 17 Kwietnia 2011 Autor Mod Team Napisano 17 Kwietnia 2011 Tak też uczynię, dziękuję za info W dalszym ciągu szukam tras. Nie muszą przechodzić przez sam Staszów, jeśli ciekawa trasa to i 20km mogę dojechać
kosior Napisano 17 Kwietnia 2011 Napisano 17 Kwietnia 2011 Proponuję odwiedzić Rytwiany (to tylko kilka kilometrów od Staszowa), Kurozwęki oraz zamek Krzyżtopór w Ujeździe (ze Staszowa będzie przeszło 20 km). Zobacz jeszcze to http://rowery.sejmik.kielce.pl/index.php
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.