bochnia Napisano 14 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 Witam, nosze się z zakupem opony Geax Saguaro i zastanawiam się nad rozmiarem. Przeczytałem że Geax Aka w wersji 2.2 to realne 2.1 jak jest z Saguaro?? Jeśli to możliwe to prosił bym o podanie realnej szerokości opony w rozmiarze 2.0 jak i 2.2 ewentualnie porównanie do innych opon. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 14 Kwietnia 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 Mam 2.0 i przy ~4atm jest ~54mm. Swoją drogą chyba najlepsze opony na jakich ganiałem na kamieniste szlaki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gerus Napisano 15 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 Szerokosc felgi 19-25 (wew-zew) 3 atm i 53mm serokosci. Opona 26x2.0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.