Skocz do zawartości

[rower]sektor advanced

turek007

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nie wiem czy się opłaca, ale Hexagon ma przynajmniej hamulce które mają nazwę, a w sekorze siedzą jakieś wynalazki.

Do tego sektor ma napęd 21 biegowy, więc pewnie tylna piasta jest na wolnobieg, obecnie przestarzałe i mało trwałe rozwiązanie.

Do tego w sektorze jakaś korba bez nazwy ..

• 4 tygodnie później...
Napisano

Jako że szukam i szukam roweru dla dziewczyny w okolicach jednego tysia i nie mogę nic fajnego znaleźć to pewnie zakupie ten rowerek:) i wtedy podzielę się opinią:D

Bardzo fajnie wygląda sprzętu też nie ma najgorszego w tej cenie.....ale to bardziej damska wersja:)

A pro po Krossa w życiu tego bym nie kupił...

W tej samej cenie bądź 1-2 stówki więcej masz Gianta bouldera, czy revel 5. Nie mówiąc o kolejnej nowości typu Raleigh Storm - jeździłem i jak za 900zl naprawdę świetny rower.

Napisano

@UP Nom gianty za 1000zlt naprawde dobry wybor... ten sektor tez slaby wedlug mnie za ta kwote mozesz miec unibike mission lub schwinn messa, najlepsze rowery w tej kwocie.

Napisano

Istnieje coś takiego jak budżet max którego ze względów fizycznych nie da się przekroczyć...Poza tym wymienione wyżej rowerki są bardziej przystosowane dla faceta moim zdaniem.

Ten sektor jest dość rozwojowym rowerkiem wg mnie. Rama nie głupia-hydroformawana, tarczówki ala promax więc bez tragedi-mozna wymienić za rok, dodatkowym atutem tarczówek jest brak wpływu bicia koła na jakość hamowania. No fakt ten napęd....ale tez za rok można wymienić.

A chyba najważniejszym elementem dla kobiety jest wygląd roweru:D No nie przekonasz kobiety do roweru który się jej nie podoba.

Ma ktoś lepsze propozycje?

Napisano

No to zamówiony.

Jak przyjdzie w tym tyg to go przetestuje i i opiszę go dokładnie w tym bądź w nowym temacie- sam nie wiem jak lepiej?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...