Skocz do zawartości
  • 0

[Rower] Czy się opłaca?

Gość Kuba

Pytanie

Witam. Szukam roweru tak do 2000zł. Znalazłem coś takiego

http://www.szumgum.com/rower-kross-trans-sander-2010.html

Moim zdaniem bardzo fajny rowerek, ale szczerze mówiąc nie znam się na tym i większość z parametrów czy producentów sprzętu nic mi nie mówi. Moglibyscie mi pomóc i napisać o tym nieco bardziej ludzkim językiem? :D Wyraźcie też swoje opinie czy warto kupić właśnie taki rower, ewentualnie przedstawcie swoje propozycje do 2000zł :)

Z góry dziękuję :)

2 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Może powiedz jaką jazdę preferujesz ?

Bo znam dużo ludzi , którzy zaczynają jeździć właśnie na rowerach trekkingowych , a później uznają , że jednak jazda w terenie ich "jara" i zmieniają rower. Także myślę , że najpierw trzeba podjąć decyzję o typie roweru , a później coś konkretniej pomyślimy. Jeśli chodzi o rowery trekkingowe to nie jestem za bardzo w temacie , więc dużo nie pomogę.

Głównie interesuje mnie rower do jazdy po mieście i okolicach, dlatego trekkingowy akurat oglądałem. Ma być przede wszystkim wygodny i komfortowy, ale dobrze by było jakby w terenie też dało się na nim jeździć. Proszę o wasze opinie na temat tego roweru lub o wasze propozycję.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...