Matix27 Napisano 13 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 Witam mam pytanie ktore moze wydac sie dziwne ale mnie ciekawi bo byloby to dla mnie na reke. Czy mozliwe jest uzycie standardowych klamek od hamulcow szczekowych do mechanicznych hamulcow tarczowych? Niekoniecznie musi to chodzic bajecznie ale czy da sie wyregulowac to tak zeby spelnialo jakos swoje zadanie ? Z góry dziekuje za odpowiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eper Napisano 13 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 Boże, w tym tygodniu był taki sam temat. Wystarczy ruszyć du*ę za przeproszeniem i poszukać. Tak można połączyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matix27 Napisano 14 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 Sory jesli jest taki temat ale nie znalazlem go do teraz nawet, chyba ze chodzi o temat z hudraulicznymi .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 14 Kwietnia 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 Zmierz ile linki ci te klamki szczękowe ciągna. jak porownywalnie do klami od v to bedzie działać dobrze jak mniej będziesz miał mocniejszy hamulec ale to skutkuje przybliżeniem klocków do tarczy jak więcej analogicznie na odwrót. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dynamic Napisano 15 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 hmm, pierwszy raz czytam o takim połączeniu ale logicznie rzecz biorąc będzie wszystko działało (tylko się trochę pobawisz z wyregulowaniem) Radzę jednak kupić oryginalne klamki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.