Skocz do zawartości

[Piasty]Soul kozaka

Sime

Rekomendowane odpowiedzi

Mam taką sprawe bo chce kupić na wiosne nowe koła. I zastanawiam się nad Xmaxami XL albo taką kombinacją Mavic 717(albo 517), DT Revolution, Soul kozak (te tańsze). W związku z tym mam pytanie czy ktoś używał albo może się wypowiedzieć na temat piast kozaka? Chodzi mi głównie o trwałość (to mają być koła na maratony).

a crossmaxy enduro sam bym sobie chetnie wzial do roweru...zdecydowanie bardzo dobre kółeczka,lekkie i mocne..tylko ze Ty chcesz te pod V-ki?Jesli tak to nie wiem jak potem wyglada cena nowych obreczy to takich kolek...(dostepnosc pewnie jeszcze jako taka by byla...)

crossmaxy enduro

http://www.harfa-harryson.com.pl/mavic-crossmax_en.htm

Opcja?

Nie widzialem jeszcze crossmax'ow pod V'ki bez ceramiki...

przy zastosowanych technologiach nie widze znaczka ceramic?Dla odmiany przy crossmaxach sl

http://www.harfa-harryson.com.pl/mavic-crossmax_sl.htm

oczywiscie jest ale mowa byla akurat o modelu enduro czyli tak jakby bez ceramiki jednak bylo w standardzie?chyba ze to blad dystrybutora?

Po przeczytaniu kilku tematów wiem że kupie Xmaxy XL. Zastanawiałem się także nad takim zestawem DT 240(HuGi), DT Revolution i Mavic 717(517). Cena wychodzi minimalnie taniej niż maviki. Ale ostatecznie chyba wezme xmaxy.

PS. Cena jest koszmarna tylko jak się spojrzy do katalogu Harfy a tak naprawde można je mieć dużo taniej.

Gość Gość

wiesz co twój poziom wypowiedzi jest co najmniej zerowy. Sam sie pókni w głowe matole ...

Myslisz ze sobie zrobisz bika do 9200 g to bedziesz lepszy. Nie waga decyduje o twoim poziomie sam mam lzejszy i sie nie chwale ale mam tez drugi po 13 kg i jakos wygrywam maratony ...

A ty myslisz ze bedziesz mial te 9200 i wszytskich poskładasz widać ze dopiero zaczynasz ... życie cie jeszcze wiele nauczy chlopcze.... NAJPIERW SIE ZASTANOW ZANIM COS POWIESZ ..!!!!!!!

Pewnie naczytales sie gazet i zachciało tobie sie byc profesjonalistą.

mam mozliwosc sprzedazy tych piast za 800 zl za sztuke

skoro jesteś taki inteligentny to przeczytaj co napisałeś. A nie się sadzisz.

Skoro wygrywasz maratony to powiedz gdzie wygrałeś...

Rower mój nie będzie miał 9200...

Nie chwale się że gdybym się chalił to bym napisał jaka będzie waga końcowa moje projektu...

I nie pisałem nigdzie że będe wymiatał na lekkim rowerze są to chyba jedynie twoje wymysły...

Ścigasz się w skoda auto grand prix?? Nawet jeśli nie to do zobaczenia na maratonie koleś na pisatach kozaka to ja i tak apropo to nie jest syf... Wiadomo ze DT albo XTR są na pewno wytrzymalsze ale zauważ ze o wiele cięższe.

witam

mialem na mysli 4 piasty ....

szczerze mowiac to syf ale lekkie.

sto razy lepsze sa dt albo xtr

Skond ja mam wiedzieć co Ty masz namyśli ??

Pozdrawiam zawodowca który wygrywa maratony i życze dlaszych sukcesów na wyścigach oraz rozwjania się...

Grzesiukoc jak coś to na prv albo gg :D Pozdrawiam

Kozaczki rocznik 2004 można nabyć u źródła przecenione o 40-50%. Właśnie ostatnio zmontowałem koła na takich (wersja disc) + szprychy DT Competition + obręcze DT 4.1. Wyszło 1530g komplet.

Nic nie napisałeś o swojej wadze. Jeżeli jest pow. 70kg to zamiast Mavic 717 warto rozważyć właśnie DT 4.1

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...