szprotson Napisano 13 Kwietnia 2011 Napisano 13 Kwietnia 2011 http://kellysbike.com/index.php?id=pl_product&product_id=26220&countries_id=170&countries_name=pl&cat_id=269&subcat_id=305 witam. mam mozliwosc kupna tego roweru, pan w sklepie bardzo zachwalał. Miałbym go za 1200 z wymienionymi pedałami na metalowe i hamulcami na deore? opłaca sie? tutaj wiecej nt.tego do czego potrzebuje roweru : http://www.forumrowerowe.org/topic/87621-mtbcross-1200-pln-jest-szansa-pytania-i-problemy/
Corratec Napisano 13 Kwietnia 2011 Napisano 13 Kwietnia 2011 Taki przeciętniak, za 1200zł. można wynaleźć coś lepszego.
konturek1 Napisano 13 Kwietnia 2011 Napisano 13 Kwietnia 2011 Nic specjalnego. Wchodzi w grę kupno przez internet?
szprotson Napisano 14 Kwietnia 2011 Autor Napisano 14 Kwietnia 2011 wchodzi jesli cos ciekawego byscie zaproponowali. aczkolwiek jakos bardziej lezy mi kupno w sklepie,zawsze blizej do naprawy etc. i dlaczego przecietny?
Gery24 Napisano 14 Kwietnia 2011 Napisano 14 Kwietnia 2011 A może lepiej poszukaj czegoś Krossa albo Gianta? Ja sam mam Gianta i nie zapłaciłem za niego dużo. Sprzęt się sprawdza póki co Powiedz do jakiej jazdy chciałbyś go przeznaczyć?
szprotson Napisano 14 Kwietnia 2011 Autor Napisano 14 Kwietnia 2011 A może lepiej poszukaj czegoś Krossa albo Gianta? Ja sam mam Gianta i nie zapłaciłem za niego dużo. Sprzęt się sprawdza póki co Powiedz do jakiej jazdy chciałbyś go przeznaczyć? jazda 50/50 czyli miasto,chodniki,drogi + górki roznego typu No ja sam nei wiem co mam wybrac, w kazdym sklepie do ktorego wchodze sprzedawca zachwala swój sprzęt wiec juz mnie ###### strzela. i tak mialem kupic rower za tysiaka, a juz mi do 1300.1400 podskakuje. Jakbys mial jakiegos Gianta na oku zapodaj. Kross tak samo,za 1230 jest na allegro ze Level A2. za 1400 moge miec wheelera pro 29 disc z 2009 nowke w innym sklepie speca za 1550 no ale tyle juz raczej nie wyciągne
maniak08 Napisano 14 Kwietnia 2011 Napisano 14 Kwietnia 2011 kup level a2, przyszlosciowa rama z pozniejsza mozliwoscia rozbudowy
szprotson Napisano 14 Kwietnia 2011 Autor Napisano 14 Kwietnia 2011 no tak,ale A2 ktory? Bo jedni piszą ze im nowszy tym gorszy etc z którego roku, chociaz z 09 nie widziałem
Gery24 Napisano 15 Kwietnia 2011 Napisano 15 Kwietnia 2011 Szprotson zgadzam się, że coś człowieka trafia jak idziesz do sklepu, pytasz sprzedawcę o radę a on chce Ci wcisnąć coś, żeby tylko sprzedać. Jakiś czas temu miałem podobny problem, ale popytałem na forach osób, które już jeżdżą jakiś czas i udało się zakupić dobry sprzęt za przyzwoite pieniądze Ja na Twoim miejscu zastanowiłbym się albo nad Level A2 albo nad Boulderem http://www.ceneo.pl/;015628609-10.htm cena spoko i różne wersje kolorystyczne. Zobacz sobie pod tym linkiem, są tam pokazane ceny w różnych sklepach i opinie użytkowników, którzy go kupili więc będziesz miał rozeznanie.
szprotson Napisano 15 Kwietnia 2011 Autor Napisano 15 Kwietnia 2011 No to jest najgorsze,kazdy chwali swoj produkt. Na razie znanazłem speca fajnego tylko za drogi. Giant ? Posprawdzam, aczkowliek napaliłem sie najbardziej na levela z racji tego ze niby ma niezly osprzet a nawet kolory mi sie podobaja. Aczkolwiek nie zdziwei sie jak sie skonczy na wheelerze pro 29disc gdyz z dnia na dzien leveli z tamtego sezonu jest coraz mniej. Ogólnie cale zycie jezdziłem na widełkach,wiec moze to dobra opcja kupic tego Wheelera,niby super nie jest, ale jakos bardziej przemawia do mnie serwis 100 metrów od domu anizeli gdzies 100 czy 200 km. Zawsze potem mozna rower rozbudowac prawda. co o tym myslicie.?
Gery24 Napisano 20 Kwietnia 2011 Napisano 20 Kwietnia 2011 Szprotson myślę, że jeśli zależy Ci m.in. na tym, żeby serwis był blisko i jeśli jesteś przekonany do Wheelera to śmiało go kupuj Rower zawsze można rozbudować, tudzież złożyć od nowa mój kumpel tak zrobił, że kupił ramę z systemem Maestro i do tego wziął osprzęt który miał w poprzednim rowerze. Ja jestem przekonany do Gianta, a i serwis mam blisko. Pochwal się później swoim nowym nabytkiem
madmax3030 Napisano 20 Kwietnia 2011 Napisano 20 Kwietnia 2011 Ja ze swojej strony nie polecam Gianta Bouldera 2010. Korba do kitu po paru km ma spore bicie. Według mnie szukaj czegoś lepszego. Rower nie tylko ma wyglądaćale ma przez jakiś czas jeździć bez napraw. Z innych rzeczy to nie wygodne siodełko. Rower kupiłem na początku kwietnia 2011 za 1099zł. Innych wad na razie nie zalazłem.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.