Skocz do zawartości

[wspólne zamówienie] Olej Rohloff Warszawa

zala666

Rekomendowane odpowiedzi

Proponuje wiec zrobić tak. "Po drodze" mam aptekę w której można za 1,10 zł dostać wodę utlenioną w opakowaniu jak tu (różnica w cenie wynika z "ominięcia" sklepu internetowego) Kupie 10 szt i dostarczę do @zala666 Dziś już chyba nie da się złożyć zamówienia olej będzie więc na poniedziałek. Czekam na potwierdzenie od @zala666 i zamawiam

@wszyscy zamawiający:

1.uważam że taniej nie dostaniemy butelki o podobnie wąskim zakraplaczu od ręki, na szybko, w małej ilości, w Warszawie, więc nie ma się co zastanawiać. Biorę takie, wysuszam, i rozlewam do nich rohloffa.

2.zamówienie zostanie dostarczone dopiero na poniedziałek. Sądzę że od wtorku można będzie się umawiać na odbiór, ale temat odbiorów proponuję przenieść na pw.

3.rozlewany będzie za pomocą strzykawki z gumową uszczelką, która jeszcze muszę kupić :)

Olej dotarł. Butelki i strzykawka czekają na użycie. Zaraz się tym zajmę, także śmiało zapraszam juz dzisiaj po odbiór. Rower mam chwiolowo rozebrany na części pierwsze, także podwieźć komuś to dopiero w najbliższy weekend będę mógł. Oczywiście w ramach możliwości możemy się umawiać na mieście, przy okazji.

Witam!

Chciałem się zapytać, czy zostało coś jeszcze do rozlania? Dopiero odnalazłem ten temat, a przymierzam się do kupna pierwszego oleju/smaru do łańcucha po kupnie roweru :-)

Ewentualnie czy ktoś miał styczność z tym sprzedawcą z Bemowa:

http://warszawa.gumtree.pl/c-Sprzedam-sport-rekreacja-Olej-Rohloff-100ml-profesjonalny-olej-do-lancucha-rowerowego-W0QQAdIdZ274701879#

Pozdrawiam!

Witam!

Chciałem się zapytać, czy zostało coś jeszcze do rozlania? Dopiero odnalazłem ten temat, a przymierzam się do kupna pierwszego oleju/smaru do łańcucha po kupnie roweru :-)

Ewentualnie czy ktoś miał styczność z tym sprzedawcą z Bemowa:

http://warszawa.gumtree.pl/c-Sprzedam-sport-rekreacja-Olej-Rohloff-100ml-profesjonalny-olej-do-lancucha-rowerowego-W0QQAdIdZ274701879#

Pozdrawiam!

Witaj,

Obecnie cały litr jest zarezerwowany, ale jeżeli ktoś nie odbierze to oczywiście 100ml będzie dla Ciebie.

Małe wyjaśnienie dla wszystkich: To ogłoszenie na gumtree, to ogłoszenie mojego znajomego, miała to być pomoc w znalezieniu chętnych na zbiorcze zamówienie. Dzisiaj miał je skasować, z racji tego że już komplet chętnych się uzbierał. Widzę, że go fantazja poniosła z ta bańką 5l:))

@cormac: kiedy próbuję Ci wysłać pw, dostaję inf, że nie możesz przyjmować pw:/, możesz to zmienić?

• 2 tygodnie później...

Całe 1000ml oleju zostało rozdysponowane zgodnie z waszym zamówieniem. Dziękuje wszystkim za udział w tej "zbiórce" i życzę, sobie również, rychłego zobaczenia gdzieś na trasach w i wokół stolicy:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...