Skocz do zawartości

[Rower]Ocena mojego wyboru

gumak18

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

witam wszystkich chcialem kupic sobie jakis rower nie znam sie na tym za bardzo moj budzet nie byl moze za wysoki bo chcialem wydac maksymalnie 550 zl wiec kupilem na allegro cos takiego i chcialem dowiedziec sie czy byl to dobry wybor za te pieniadze czy moglem kupic cos duzo lepszego prosze o wasze opinie.

o to rower ktory kupilem

http://allegro.pl/wy...1547925824.html

Napisano

swoja drogą to ciekawe jest że ludzie kupują rowery uzywane przez allegro przed tem go nie oglądając, rozumiem nowy rower, no ale jesli chodzi o twoj wybor to jesli to cię pocieszy zawsze mogłeś kupić gorzej, na przyszłosc radzę wiecej się dowiedziec co sie kupuje i za ile, a jeśli używane to radzę to też ogladnąć przed zakupem

• Mod Team
Napisano

Ja swój pierwszy "rower" kupilem wlasnie na allegro używke. Po małym targu ze sprzedawcą sporo zszedł z ceny i wiedziałem mniej wiecej co kupuje. Jak rower dojechał to fakt nie nadawał sie do jazdy ale to wiedziałem i wiedziałem ze mam części które sa potrzebne, no sprzedawca tego nie widział dlatego z tonu zszedł :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...